خانهفروشگاهکانال گردکانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه

543,000 تومان20,874,000 تومان

قیمت محصول فوق مربوط به سال 1397 میباشد. جهت دریافت لیست قیمت این محصول به ما در واتساپ پیام دهید.

شناسه محصول: نامعلوم دسته:

کانال اسپیرال گالوانیزه نصل جدید کانال های گرد گالوانیزه است که توسط دستگاه تولید می شود. این محصول با ضخامت ورق 0.6 ، 0.8 ، 1 و 1.25 میلیمتر از قطر 10 تا 200 سانتیمتر تولید می شود. این محصول از جنس استیل و یا به صورت سفارشی با رنگ کوره ای نیز قابل سفارش است. جهت دریافت پیش فاکتور اولیه از کانال اسپیرال و لیست اتصالات خود با ما از طریق واتساپ و یا تماس مستقیم در ارتباط باشید.

امروزه تقاضا برای استفاده از کانال اسپیرال گالوانیزه در پروژه هاس ساختمانی و صنعتی بسیار افزایش یافته است. شرکت پیشگام سپهر PSB این محصول را منطبق بر استاندارد های معتبر طراحی و توسط ماشین آلات مدرن تولید می کند تا بهترین خدمات را در کوتاهترین زمان به مشتریان ارائه دهد.

مزایای کانال اسپیرال گالوانیزه عبارتند از:

  • نصب ساده به دلیل پیش ساخته بودن تمامی قطعات و اتصالات آن
  • نمای زیبا و مدرن مناسب سقف های اکسپوز
  • استحکام و دوام بالا
  • تلفات انرژی پایین و افت فشار هوای کمتر نسبت به کانالهای چهارگوش
  • بالا رفتن سرعت تولید و تحویل به علت اتصالات متداول، انبار کانال ها و قابلیت پیش تولید

کاربردهای کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه برای سیستم های HVAC و به صورت عمومی جهت انتقال هوا مورد استفاده می باشد. کانال اسپیرال می تواند در بسیاری از کاربری ها از جمله ساختمان های مسکونی و اداری، رستوران ها، کافی شاپ ها، مساجد، سالن های ورزشی، درمانگاه ها و بیمارستان ها، باشگاه های ورزشی، استادیوم ها، مدارس و دانشگاه ها، فروشگاهها و مراکز خرید، آشپزخانه های صنعتی، ساختمان های اداری و انبارها، مراکز تفریحی، مراکز عمومی مانند سرویس های بهداشتی وبسیاری دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین توانایی کانال اسپیرال گالوانیزه در انتقال فشار مثبت و منفی منجر به استفاده وسیع آن در کاربردهای صنعتی همچون سیستم های تهویه در سوله های صنعتی، حذف بخار های شیمیایی ودیگر سموم زیست محیطی، حذف محصولات جانبی تولید مانند خاک اره و تراشه های چوب و انتقال مواد از سیلوها و کامیون ها گشته است.

کانال اسپیرال

مشخصات فنی کانال اسپیرال

  • ضخامت کاربردی 0.5 الی 2 میلیمتر
  • طول استاندارد 10 فوت (3 متر) می باشد مگر به در خواست مشتری در طول دلخواه
  • این محصول در قطرهای 4 الی 80 اینچ قابل تولید می باشد قطرهای این کانال به سانتیمتر عبارتند از 10 – 12 – 15 – 18 – 20 – 22.5 – 25 – 30 – 35 – 40 – 45 – 50 – 55 – 60 – 65 – 70 – 75 – 80 – 90 – 100 – 110 – 120 – 140 – 160 – 180 – 200
  • کانالهای تولیدی از جنس ورق فولادی گالوانیزه می باشند. تولید کانال اسپیرال از سایر فلزات (استیل، آلومینیوم… ) مقدور است.
  • ایجاد neck در نوار موجب استحکام بیشتر کانال شده که در جمیع قطرها قابل اجراست.
  • کانالها آب بندی کامل می باشند.
  • مقاوم در بازه دمای 30- الی 250+ درجه سانتیگراد

کانال های اسپیرال شرکت پیشگام سپهر PSB در طول استاندارد 3 متر تولید می شود اما در طول های 5/0 تا 6 متر نیز بسته به شرایط خاص پروژه شما تولید هستند. کانال های اسپیرال با استفاده از نوار گالوانیزه، آلومینیوم و یا استنلس استیل قابل تولید هستند. این کانال ها معمولا با ضخامت های 0.6 ، 0.8 و 1 میلیمتر بسته به قطر کانال و یا به صورت سفارشی با ضخامت های بالاتر، با توجه به پروژه مورد نظر تولید می شوند. بازده دمای کاری کانال های اسپیرال از C°250+ ~ C°20 – می باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه

نحوه ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه

نحوه ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه پروسه ای ساده اما کاربردی و خاص را شامل می شود. به طور کلی می توان اینگونه بیان نمود که در طی ساخت و تولید کانال گرد اسپیرال، ورق های فلزی که کانال ها از آن ساخته می شود؛ به دور یک محور دورانی گرد، پیچیده می شود. در طی این حرکت دورانی، درز های عرضی بر روی کانال ایجاد می گردد که از یک سو موجب افزایش استحکام و مقاومت کانل می گردد و از سوی دیگر می توان اینطور بیان نمود که کانال اسپیرال در محل درزها دارای آب بندی مناسبی می گردد.

ورقی که با آن کانال تولید می گردد، به صورت Spiral Seam حول محور کانال گرد می چرخد و از بیرون برجستگی روی کانال به وجود می آورد که خود باعث استحکام بیشتر نسبت به کانال های گرد معمولی با درز طولی و ضخامت مشابه می باشد.

سطح کانال اسپیرال با اینکه از بیرون دارای برجستگی می باشد، از داخل کاملا صاف بوده و هیچ گونه افت فشاری در طول مسیر حرکت هوا و یا سیال دیگر به وجود نمی آورد. وجود Spiral Seam در کانال های اسپیرال موجب ایجاد استحکام بسیار بالا در کانال می گردد و با ایجاد هوابندی مناسب میزان نشتی کانال را به حداقل می رساند. برای افزایش استحکام می توان برجستگی هایی درمحیط کانال اضافه نمود.(کانال اسپیرال رخ دار) در نتیجه می توان کانال را سبک تر، ارزان تر و با ضخامت کمتر نسبت به کانال گرد با درز طولی و یا کانال چهارگوش معادل، تولید نمود.

کانال اسپیرال گالوانیزه

لوله اسپیرال چیست؟

لوله اسپیرال نام دیگر همان کانال اسپیرال گالوانیزه است. به طور کلی لوله اسپیرال هوا از پیچاندن ورق های فلزی حول یک محور دورانی ایجاد می گردد. در این میان بر روی لوله اسپیرال درزهای عرضی ایجاد می گردد که همین درزها موجب آب بندی و افزایش استحکام لوله می گردد. این محصول در صنایع مختلف و بیشتر برای انتقال و جابجایی هوا در انواع سیستم های هوارسان و سیستم های تهویه مطبوع کاربرد دارد.

ساختار کانال اسپیرال

کانال های اسپیرال از نوارهای فولادی که حول یک قالب فلزی سخت بطور مارپیچ پیچیده شده و به یکدیگر متصل می گردند تشکیل یافته است.ساختار 4 لایه در محل اتصال، باعث تقویت دراین مکان می گردد. کانال اسپیرال دارای سطح صاف داخلی برای کاهش اصطکاک و خط اتصال برجسته (دنده دار) در تمام سطح خارجی کانال می باشد.
قطعات کانال بوسیله فلنج ها و کلمپ ها به یکدیگر متصل می گردند. به کمک کانال اسپیرال کار کانال کشی بسیار سریع انجام پذیر می باشد. کانال اسپیرال درواقع یک کانال انتقال هوای گرد می باشد که امروزه جهت جابه جایی هوا در فضاهای مختلف بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، از کانال اسپیرال جهت تامین تهویه مطبوع انواع فضاها با کاربری های متفاوت می توان استفاده نمود.

کانال اسپیرال گالوانیزه

مزایای استفاده از کانال های اسپیرال

مزایای کانال های اسپیرال سبب گسترش روزافزون استفاده ار آن در ساختمان ها، کارخانجات، ورزشگاهها، مراکز عمومی، راه سازی و پل سازی و هم چنین در طراحی دکوراسیون داخلی گردیده است.

  • به دلیل اتصالات متداول، انبار کانال ها و قابلیت پیش تولید، زمان تحویل به حداقل رسیده است.
  • به دلیل کمتر بودن سطح جانبی نسبت به کانال چهارگوش دارای اتلاف انرژی کمتری می باشد.
  • بر اساس نوع کاربرد از ورق گالوانیزه، آلومینیوم یا استیل ساخته می شوند.
  • نسبت به کانال های گرد با درز طولی دارای استحکام بالاتری می باشد.
  • نسبت به کانال چهارگوش صدا و افت فشار کمتری ایجاد می کند.
  • نمای زیبا و مدرن برای محیط هایی با طراحی اکسپوز
  • تقسیم صحیح هوا و ایجاد جریان یکنواخت
  • نیاز کمتر به ساپورت و فلنج
  • تولید و نصب سریع و آسان
  • سهولت درعایقکاری
  • بدون نشتی هوا
کانال اسپیرال
افت فشار کانال اسپیرال
افت فشار کانال اسپیرال

انواع اتصالات سیستم کانال اسپیرال

برای تغییر مسیر در شبکه کانال ، تبدیل مقطع کانال و تقسیم هوا،از اتصالات استفاده می شود. برای اتصال مناسب و آسان قطعات به یکدیگر ، با در نظر گرفتن تلرانس دقیق ، ساخت اتصالات صورت می پذیرد. اتصالات سیستم کانال کشی اسپیرال در سه نوع فلنجی ، گسکت دار و داخل کانالی و بر اساس سفارش مشتری از ورق استیل ، آلومینیوم و یا گالوانیزه تولید می گردند.

گسکت

شرکت پیشگام سپهرPSB در راستای تجربه ی فراوانی که با بهره گیری از فناوری روز اروپا، در زمینه طراحی و ساخت قطعات سیستم های انتقال هوا دارد، سیستم کانال کشی پوش – فیت را ارائه می نماید. سیستم کانال کشی پوش – فیت متشکل است از کانال های اسپیرال و اتصالات مجهز به گسکت های هوابند از جنس EPDM که ضمن افزایش کیفیت و سهولت در نصب ، با هوابند کردن محل اتصال قطعات، موجب افزایش بهره وری سیستم و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد. گسکت هوابند، از نوار لاستیکی EPDM تشکیل شده که در برابر اشعه ماورابنفش از خود مقاومت نشان داده و در بازه دمایی -30°C تا +100 °C نوسانات دما روی آن بی تأثیر است. در قسمت های انتهایی اتصالات شیاری تعبیه شده که گسکت ها در آن قسمت قرار میگیرند و هنگام اتصال به داخل کانال، درز محل اتصال به طور کامل توسط پروفیل لاستیکی پر می شود.

گسکت

حالات مختلف اتصال قطعات کانال اسپیرال

بین دو کانال مستقیم توسط رابط نر

گسکت کانال اسپیرال

بین کانال و اتصالات که اتصال در داخل کانال صورت می گیرد                                                                         بین دو اتصال توسط رابط ماده

اتصال گسکت

مزایای سیستم کانال کشی پوش – فیت

  • در بازه فشار کاری -5000 Pa تا +3000 Paسیستم هوابند می باشد
  • در فضاهایی که غیر قابل دسترس می باشند و در روش های معمول اتصال مانند اتصال با فلنج امکان هوابند کردن آن ها وجود ندارد،درزهای اتصال امکان هوابند شدن را دارند
  • برآوردن شرایط کلاس 3 نشتی SMACNA
  • در هنگام نصب بدون آنکه هوابند بودن سیستم مشکلی به وجود آورد،امکان چرخش و تنظیم دقیق اتصال قطعات را فراهم می آورد
  • درزهای اتصال در شرایط کاری مداوم در برابر نوسانات دما در بازه دمایی -30°C تا +100°C از خود مقاومت نشان می دهند
  • با همه شرایط آب و هوایی سازگار می باشد
  • در برابر اشعه UV مقاوم می باشد
  • نصب سریع و آسان
کانال اسپیرال گالوانیزه

انواع اتصالات عبارت اند از:

رابط ، سه راه شلواره مستقیم ، زانو 90 درجه ، زانو 45 درجه ، سه راه 90 درجه ، سه راه 45 درجه ، سه راه تبدیل 90 درجه ، سه راه تبدیل 45 درجه ، سه راه شلواره 90 درجه ، سه راه شلواره 45 درجه ، تبدیل گرد به گرد ، تبدیل چهارگوش به گرد ، فلنج ، بست ساپورت ، ساپورت کامل ، کلاهک آلمانی ، درپوش ، چهارراه 90 درجه ، چهار راه 45 درجه ، چهار راه تبدیل 90 درجه ، چهار راه تبدیل 45 درجه ، زانو s ، زانو چپقی ، سه راه TC ، سه راه با انشعاب چهارگوش
برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه اتصالات و تبدیل های کانال اسپیرال مراجعه نمایید.

کانال اسپیرال گالوانیزه
کانال اسپیرال گالوانیزه

مزایا سیستم کانال کشی اسپیرال

  • ایجاد افت فشار کمتر نسبت به کانال های چهارگوش
  • انتقال و تقسیم صحیح هوا
  • استفاده کمتر از ساپورت ها و فلنچ ها
  • زیبایی و استحکام
  • استفاده از جنس آلومینیم برای مناطق مرطوب
  • استفاده از جنس استیل برای محیط های بهداشتی
  • از دیگر مزایای این سیستم قابلیت پیش ساخته شدن و انبار کردن کانال ها و اتصالات متداول می باشد که تحویل کالا به مشتری را سرعت بخشیده است.
زانو کانال اسپیرال گالوانیزه

امروزه نسل جدیدی از کانال گرد با نام کانال اسپیرال ، با ویژگیهای بارزی عرضه شده است که علاوه بر تولید و استوک جمیع سایزها در طول و قطر دلخواه ، دارای مقاومت بسیار بالا می باشد. تکنولوژی ساخت کانالهای اسپیرال، متکی بر دوخت و پرس مارپیچی لبه های نوار فلزی است که طی پروسه رولفرم به صورت نر و ماده در آمده باشد.

چهار لبه فرم گرفته و پرس شده که به طور مارپیچ بر سطح خارجی کانال ایجاد می شود موجب مقاومت و استحکام بی نظیر کانال اسپیرال می شود
سرعت تولید، مقاومت بالا، شرایط نصب آسان، تحمل فشار و سرعت بالای جریان موجب کاربرد روز افزون کانال های اسپیرال شده است. من جمله در سیستمهای تهویه مطبوع، تخلیه بخارات و گازهای زیان آور و نیزجابجایی پودر و دانه و غلات و صدها کاربرد دیگر.

لوله های اسپیرال ساده در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی( تاسیسات ) جهت انتقال هوا و گرد و غبار همچنین انتقال مواد زائد و شوتینگ زباله مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضمنا با توجه به وزن سبک ، ضخامت کمتر و مقاوم بودن در برابر شکنندگی جایگزین مناسبی برای لوله های دودکش سیمانی در ساختمان‌ها می‌باشد به‌طوریکه مورد تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان قرار گرفته است.

کانال های اسپیرال در تاسیسات انبوه سازی ها، کارخانه ها ، مراکز اداری – تجاری، سوله‌ها ، تونلها ، فرودگاها، پایانه های مسافربری مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع اتصالات این کانالها شامل سه راهی ، زانو ها ، تبدیل، چهار راه ها ، بست ها ، شلواره ها ، دمپر ، هود و غیره می باشد. این شرکت قابلییت تولید این لوله همراه با عایق های حرارتی را نیز دارد.
بخش دیگری از این لوله‌ها در شکل استوانه‌ای و اووال(بیضی شکل) به‌عنوان غلاف (duct) مخصوص عملیات تنیدگی (post-tensioning) در انواع سازه‌های بتنی پل‌ها ،پارکینگ‌های طبقاتی،آپارتمان سازی ومخازن بتنی مورد استفاده قرار می گیرند.

لوله های اسپیرال مشبک جهت استفاده در انواع فیلتر های سوخت رسانی، تصفیه گاز، روغن، گازوئیل، در صنایع خودروسازی و پالایشگاهی و نیروگاهی می‌باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه

مقایسه کانال اسپیرال با کانال های چهارگوش سنتی

  • ظاهر کانال اسپیرال گالوانیزه جذاب بوده و اغلب توسط معماران بدلیل خواط زیبایی شناختی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.کانال های اسپیرال رنگ شده می توانند درفضاهای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار گیرند.
  • ویژگی های منحصر به فرد کانال اسپیرال می تواند هزینه های نصب را کاهش دهد
  • راحتی نصب بواسطه ساختار گرد
  • اتصالات به سرعت و به راحتی ساخته شده و به آسانی آب بندی می شوند.
  • کانال های اسپیرال هزینه های عملیاتی را کاهش میدهند
  • نشت هوای کم، جریان هوای بهینه
  • ویژگی ها و افت فشار پایین اجازه می دهد که تجهیزات جابجایی هوا کوچکتر و کارامدتر باشند.
  • کانال های اسپیرال از نوارهای فولادی در هر قطری تولید و ساخته می شوند.
  • سطح داخلی صاف کانال اسپیرال، گرد و غبار کمتری را نگه داشته و براحتی تمیز می شود.
  • لوازم جانبی متعدد
  • اتصالات و تبدیلات هوا، بطور کارآمدی نیازهای توزیع پیچیده هوارا برطرف کرده و زمان وهزینه نصب را کاهش می دهد.
  • قطعات استاندارد برای هر نوع کاربردی مانند سه راهی ها، زانویی ها، شلواره ها، تبدیل های گرد به گرد،تبدیل های چهارگوش به گرد، سه راه تبدیل ها، هود ها، کلاهک ها، رابط ها، فلنج ها، ساپورت ها، ساپورت های کامل، سه راه شلواره ها، درپوش ها، زانوی تبدیل و…
  • قطعات سفارشی را می توان برای هر هدف و کاربردی ارایه نمود.
  • قابل ساخت با بسیاری از مواد همچون گالوانیزه، آلومینیوم،استنلس استیل و مس
کانال اسپیرال گالوانیزه
کانال اسپیرال گالوانیزه
کانال اسپیرال گالوانیزه

محاسبه کانال هوا

درسیستم های توزیع و انتقال هوا وهم چنین در سیستم های تهویه مطبوع، انتقال هوا توسط کانال فلکسیبل صورت میگیرد . جریان هوا دردستگاه تهویه حرارت وبرودت وهمچنین رطوبت موردنیاز رابه خود می گیرد و به وسیله کانال فلکسی به قسمتهای موردنظر در واقع به محیط های داخلی ساختمان منتقل می شود . و در نتیجه هوای مطبوع و تازه ای را برای اتاق ها تامین مینماید . ولی برای بهبود هر چه بیشتر کیفیت سیستم های داکت کشی وهمچنین افزایش راندمان عبورهوا از داخل کانال ها که میتواند از جنس کانال اسپیرال گالوانیزه و یا کانال فلکسیبل نیاز است تا محاسبه کانال هوا به درستی صورت پذیرد . در واقع محاسبه کانال هوا (Air Duct Calculating) یکی ازمهمترین اجزاو بخشهای طراحی واجرای سیستمهای کانال کشی هوا می باشدزیرا تنها ازطریق محاسبه به شیوه ای دقیق میتوان به بالاترین کیفیت در انتقال و تهوا از طریق کانال های هوا نظیر کانال فلکسی دست یافت . بنابراین محاسبه به شیوه ای صحیح و هم چنین در نظر گرفتن محاسبهبر اساس روز ترین استانداردها میتواند بهترین کیفیت راجهت داشتن هوایی مطبوع درمحیط، ارائه دهد .

درمحاسبه کانال هوا باید به نوع و جنس کانال های هوا دقت شود هم چنین باید دانست که هر کانال با جه سطح مقطعی برای کجا می تواند کارایی بهتری را به همراه داشته باشد . کانال هایی که برای تقسیم هوا به کار می روند ممکن است به صورت دایره باشند یعنی سطح مقطع آن ها دایره است که اصطلاحا ًدر داکت کشی و محاسبه ، کانال گرد نامیده می شوند . البته از کانال هایی با سطح مقطع مستطیل نیز استفاده می شود اما امروزه در بحث داکت کشی بیشتر از کانال های گرد استفاده می شود که این موضوع در محاسبه نیز می تواند سهولت هایی را به همراه داشته باشد. زیرا کانال های گرد هم از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه ترمیباشند وهم دارای اصطکاک کمتری می باشند . و همان طور که می دانیم در نظر گرفتن اصطکاک در محاسبه امری ضروری می باشد .

زیر اصطکاک یکی از مواردی است که جهت تعیین ابعاد کانال باید در نظر گرفته شود . در محاسبه کانال کشی هوا باید در نظر داشت در چه قسمت هایی از مسیر کانال کشی نیاز است تا کانال های گرد به دریچه تبدیل شوند و بخش خروجی هوا به روشنی و درستی تعیین شود . می توان در اکثر موارد ارتفاع سقف کاذب را نیز در نظر گرفت تا بتوان بهترین ابعاد را با توجه به ارتفاع سقف کاذب برای کانال های هوای اتنقال دهنده هوا در نظر گرفت . برای مثال در بیشتر موارد از به علت کمبود فضا برای عبور کانال ها از سقف کاذب مجبور هستند تا در محاسبه کانال هوا ، کانال ها را به صورت چهارگوش طراحی کنند ولی در صورتی که ارتفاع سقف مناسب باشد و یا هم چنین در ورزشگاه ها و سالن ها ی بزرگ می توان جهت انتقال هوا از کانال های گرد بهره برد . و این موضوع خللی در محاسبه ایجاد نمی نماید .

در بسیاری از موارد در هنگام محاسبه در داخل ساختمان کانال های هوا با موانعی از قبیل ستون های داخلی ساختمان برخورد می کنند . دراین گونه موارد می بایست محاسبه کانال هوا را به گونه ای انجام داد تا ابعاد کانال بتواند از آن مانع یا درواقع از کنار آن مانع بدون کمترین کاهش کیفیت درانتقال هوا عبور کند . این مسئله نیازمند رعایت اصول و قوانینی در امر محاسبه می باشد زیرا در این مواقع ابعاد کانال قطعا کوچکتر از حالت معمول خواهد شد در محاسبه و لی نباید این کاهش ابعاد و یا کاهش قطر در کانال های گرد هوا از حد استاندارد آن تجاوز نماید . در غیر اینصورت قوانین تعیین و محاسبه نادیده گرفته شده است .

جهت محاسبه کانال هوا عوامل بسیار متنوعی موثر می باشند که عبارتند از : مقدار هوا، ضریب افت فشاردر داخل کانال وسرعت جریان هوای عبوری. اما به صورت کلی از دو روش برای محاسبه استفاده می شود :

  • محاسبه کانال هوابه روش سرعتی که باید سرعت مجاز درکانال های رفت وبرگشت درسیستم کانال کشی تعیین گردد و سرعت باید به گونه مشخص گردد که هم از تولید صدا در کانال ها و دریچه جلوگیری شود و هم در محاسبه ، ابعاد کانا ها معقول به نظر آید . از سوی دیگر سرعت نباید آنقدر کم باشد تا انتقال و ورود جریان هوا به داخل اتاق ها ها به کندی صورت پذیرد . معمولا ً در محاسبه سرعت هوا در مسیر اصلی را ماکزیمم و درمسیر های فرعی (کانال های فرعی و انشعابات) کمتر از حد ماکزیمم آن در مسیر اصلی انتخاب می کنند .
  • محاسبه کانال هوا به روش افا فشار ثابت که تقریبا همانند روش قبل می باشد اما این بار به جای در نظر گرفتن سرعت جریان هوا در محاسبه کانال هوا ، می بایست ضریب افت فشار را در نظر بگیریم و با توجه به ضریب افت فشار تعیین شده و مقدار هوای عبوری در لحظه از مقطع کانال از جداول استاندارد به ابعاد کانال مورد نظر دست می یابیم .

اجرت ساخت و نصب کانال

با توجه به مکانیزه شدن سیستم های ساخت و تولید کانال های هوا، باید بیان نمود که اجرت ساخت و نصب کانال های هوا دیگر مانند زمان های گذشته محاسبه نمی گردد. امروزه با پیشرفت علم و گسترش روز افزون تکنولوژی از ماشین آلات و تجهیزات مدرن و به روزی جهت ساخت کانال های هوا استفاده می شود که همین امر موجب می شود تا تعداد بسیار زیادی از انواع متفاوت و مختلف کانال ها را بتوان در کوتاهترین زمان تولید و به بازار مصرف ارائه نمود.

اما در حالت کلی می توان بیان داشت که اجرت ساخت و نصب کانال هوا با توجه به پارامتر های متفاوتی از جمله جنس، نوع، سایز و شرایط نصب کانال و … تعیین می گردد.

کانال های اسپیرال عایق شده

کانال های دوجداره اسپیرال که هر دوعایق حرارتی و صوتی را دارا می باشند باعث کم شدن سروصدا در هر سیستم توزیع هوا می گردند.

این محصول دو جداره شامل 2 لایه کانال اسپیرال بیرونی و درونی است که بین آنها عایق پشم شیشه قرار دارد که باعث کاهش سروصدا و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد.

بدلیل ساختار قوی فوق العاده کانال اسپیرال، سیستم کانال نیاز به اتصالات و ساپورت های کمتری دارد.در سیستم های تهویه فشار بالا و برای سیستم های توزیع زیرزمینی و روزمینی مانند تهویه، حذف گرد و غبار، انتقال مواد، خروجی مونواکسید کربن و نوع دوجداره آن برای عایق حرارتی و صوتی کاربرد دارند.

کارشناسان شرکت پیشگام سپهر تولید کننده کانال اسپیرال گالوانیزه و انواع اتصالات ، آماده ارائه مشاوره رایگان به شما می باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال اصفهان

کانال اسپیرال اصفهان پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Isfahan Spiral Airduct ) از بهترین انواع کانال های گالوانیزه می باشد که موجب سهولت در فعالیت های صنعتی از جمله انتقال هوا و انتقال مواد در انواع کارگاه ها و کارخانه های صنعتی می گردد. در واقع کانال اسپیرال سبب می شود تا اتلاف انرژی و افت فشار به کمترین میزان خود برسد. از سوی دیگر کار ها با سرعت بالاتری انجام می پذیرد و هم چنین عمر مفید قطعات ساختمانی و صنعتی و کلیه تجهیزات تا حد بسیار زیادی افزایش خواهد یافت.

کانال اسپیرال اصفهان با نام هایی همچون کانال گالوانیزه، کانال گرد، کانال مارپیچ، لوله اسپیرال و یا لوله گرد شناخته می گردد. این کانال اسپیرال یک محصول جدید با کاربری عالی است که یک کانال با سطح مقطعی دایره و حالت استوانه ای می باشد. این نوع از کانال های گالوانیزه با نام هایی همچون کانال گرد، کانال های مارپیچ، لوله اسپیرال و یا لوله اسپیرال گرد گالوانیزه در میان متخصصان در حوزه تاسیسات و مکانیکی و کانال کشی صنعتی، شناخته می گردد.

سیستم تهویه هوا مطبوع از جمله مهم ترین و پرکاربردترین زمینه های استفاده از کانال اسپیرال اصفهان می باشد. در واقع مزایا و خصوصیات منحصر به فرد کانال اسپیرال موجب می گردد تا از این کانال در این بخش از صنعت نتیجه های بسیار خوبی حاصل گردد. ویژگی هایی همچون سرعت ساخت بسیار بالای کانال های اسپیرال در مقایسه با کانال های چهارگوش با کاربری یکسان و ویژگی های متفاوت، استحکام بالا و مقاومت کانال اسپیرال اصفهان در برابر فشار و ضربات فیزیکی وارد شده بر کانال در محیط هایی که نصب کانال بسیار دشوار و همراه با سختی می باشد ، نصب کانال اسپیرال به آسانی و شرایطی که برای تعبیه نمودن هرچه ساده تر این نوع از کانال های هوا فراهم است و … همگی از جمله مواردی است که بر محبوبیت کانال اسپیرال گالوانیزه در میان صاحبان صنایع می افزاید.

کانال اسپیرال اصفهان هم چنین مقاومت بالایی در برابر فشار و سرعت بالای جریان هوای عبوری دارد که سبب می شود از این کانال هوا جهت مصارفی چون تهویه مطبوع، تخلیه  گازها و بخارهای سمی حاصل از فعالیت های شیمیایی کارخانه ها و هم چنین انتقال مواد ریز و پودری مانند غلات و … به محیط خارج استفاده گردد.

از کانال اسپیرال اصفهان در ساختمان کارخانه های صنعتی، کارگاه های تولیدی، سالن های بزرگ ورزشی، اماکن عمومی مانند رستوران ها ، مراکز تفریحی ، مجتمع های پذیرایی ، فرودگاه ها، سرویس های بهداشتی عمومی، استادیوم ها، سوله های صنعتی، آزمایشگاه ها و کلین روم ها، آشپزخانه های صنعتی، انبوه سازی و همچنین در پروژه های راه سازی و پل سازی، معماری و طراحی داخلی بنا های مدرن و … استفاده می شود. استفاده از کانال اسپیرال به عنوان یک المان طراحی داخلی در معماری مدرن امروزه یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین کاربرد های آن می باشد که به صورت اکسپوز و رو کار از آن می توان بهره برد. در این حالت علاوه بر مرتفع ساختن نیاز های پروژه که هدایت و جابجایی جریان هوا می باشد؛ می توان نتایج بسیار مطلوبی را نیز در رابطه با زیبایی محیط داخلی به دست آورد.

روش ساخت کانال اسپیرال اصفهان چیست؟

کانال اسپیرال از ورقه هایی با جنس های فولاد گالوانیزه، آلومینیوم و یا استیل ساخته می گردد. کانال های اسپیرال گالوانیزه پر مصرف ترین نوع از این کانال های گرد می باشند که مصارف عمومی تری نسبت به سایر نمونه های دیگر دارند. از کانال اسپیرال اصفهان که به صورت مشبک هستند در انواع فیلتر ها برای عملیات سوخت رسانی، تصفیه گاز، روغن، گازوئیل و موارد مشابه در صنایع پتروشیمی ، صنایع خودروسازی و پالایشگاهی و نیروگاهی استفاده می شود. از کانال های اسپیرال آلومینیومی بیشتر در محیط هایی استفاده می شود که درصد رطوبت بالایی دارند. به این ترتیب می توان از آسیب های احتمالی وارده بر کانال اسپیرال بر اثر رطوبت هوا جلوگیری به عمل آورد. لوله اسپیرال ساخته شده از استیل نیز نوع دیگری از کانال های گرد هستند که معمولا برای محیط های بهداشتی هم چون آزمایشگاه ها و سرویس های بهداشتی و … کاربرد فراوانی دارند. کانال های استیل به صورت بیضی نیز تولید می گردند که می توان از آن ها به عنوان کانال و داکت در سازه های بتنی، پارکینگ های طبقاتی بزرگ اتومبیل ها، پل ها و مخزن بتنی، استفاده نمود.

شیوه ساخت کانال اسپیرال اصفهان به این صورت می باشد که در ابتدا ورقه های که کانال اسپیرال از آن ساخته می گردد به در محور لوله ای گرد به صورت کاملا دورانی پیچیده می شود. این روش که به صورتی دورانی انجام می پذیرد؛ روش Spiral Steam نام دارد. در این مرحله برجستگی هایی نیز به صورت مارپیچ بر روی جداری خارجی کانال ایجاد می گردد. این برجستگی هایی که با گام های منظم به صورت سینوسی در فواصل یکسان بر روی کانال اسپیرال نقش می بندد، موجب می شود تا استحکام این نوع از کانال های هوا تا حد بسیار زیادی افزایش یابد و مقاومت آن را در برابر فشار هوای عبوری از داخل و یا شرایط خاص فیزیکی در هنگام نصب، بالا می برد.

به طور کلی روش ساخت کانال اسپیرال اصفهان بر مبنای دوخت و پرس لبه های نوار فلزی به صورت مارپیچی استوار می باشد. این عمل از طریق فرآیند رول فرم لبه های نوار ورقه های فلزی را به صورت نر و ماده در می آورد. در واقع چهار لبه از نوار فلزی که فرم گرفته اند و دوخن می شوند به شکل مارپیچ روی سطح داخلی نمایان می گردند که استحکام کانال اسپیرال را نیز افزایش می دهند.

از کانال اسپیرال اصفهان علاوه بر سیستم های گرمایش و سرمایش برای سیستم های شوتینگ زباله در ساختمان های بلند مرتبه و مجتمع های مسکونی نیز کاربرد بسیار زیادی دارند. در واقع سطح داخلی صاف و مقطع گرد این کانال ها موجب می گردد تا عملیات انتقال زباله به محیط خارجی با نهایت کیفیت و بدون کوچکترین آلودگی در مسیر انجام پذیرد. کانال اسپیرال اصفهان به دلیل وزن نسبتا کم و مقاومت بیشتر نسبت به لوله های سیمانی، به لحاظ فنی استانداردهای بالاتری را در دریافت تاییدیه های نظام مهندسی دارا می باشد. به همین دلیل امروزه این نوع از کانال ها در صنعت ساختمان سازی استفاده و کاربرد های بسیار زیادی دارد.

مزایای استفاده از کانال اسپیرال اصفهان چیست؟

•  کانال های اسپیرال اتلاف انرزِ کمتری نسبت به سایر نمونه های چهارگوش دارند. این امر به آن دلیل است که سطح مقطع این نوع از کانال اسپیرال اصفهان ، گرد می باشد و جریان هوا بدون هیچ مانعی و به راحتی از داخل آن عبور می نماید. اما در کانال های چهارگوش جریان هوای عبوری به هنگام رد شدن از سطح مقطع مربعی یا مستطیل شکل آن افت فشار زیادی را به وجود می آورد. در واقع سطح جانبی کمتر کانال اسپیرال اصفهان موجب می گردد تا اصطکاک کمتری نیز ایجاد گردد. بنابراین هوای عبوری با بالاترین سطح کیفیت انتقال می یابد.

•  لوله های اسپیرال نمای ظاهری بسیار زیبایی را دارا هستند. همین موضوع سبب می شود تا از آن ها بتوان به صورت اکسپوز در پروژه های معماری استفاده نمود. امروزه کاربرد کانال اسپیرال اصفهان در طراحی داخلی به یکی از محبوب ترین مصارف آن بدل گردیده است.

•  امکان پیش تولید بودن کانال اسپیرال اصفهان موجب می گردد تا بتوان در کوتاه ترین زمان ممکن طراحی و ساخته گردد. از این رو کانال اسپیرال اصفهان را می توان بلافاصله پس از ثبت سفارش متناسب با نیاز مشتری به لحاظ سایز و زول تولید نمود.

•  ایجاد جریانی یکنواخت از هوای ورودی در فضای داخلی یک محیط، از جمله ویژگی های منحصر به فرد کانال اسپیرال اصفهان می باشد که باعث می شود تا از آن بتوان در سیستم های هوارسانی و تهویه مطبوع و دستگاه های هواساز استفاده نمود.

• کانال اسپیرال اصفهان فاقد هرگونه نشتی هوا می باشد. زیرا همان طور که پیش تر نیز به تفصیل توضیح داده شد؛ وجود خطوط و برجستگی های مارپیچی بر روی سطح این لوله ها موجب می گردد تا هیچ اثری از گسستگی و یا سوراخی و نشتی در سطح آن به وجود نیاید. از سوی دیگر عایق بندی کانال اسپیرال اصفهان نیز به سادگی و سهولت انجام می پذیرد. به عنوان مثال می توان سطح آن را با عایق الاستومری رولی یا پتویی؛ عایق بندی نمود. به دلیل سطح صاف و گرد کانال اسپیرال اصفهان عایق کاری آن بسیار ساده تر از انواع چهارگوش می باشد. زیرا کانال های چهارگوش دارای زوایا و گوشه هایی هستند که موجب می شود تا کار عایق بندی کانال دشوارتر گردد و یا در مواردی نیز این کار به صورت کامل انجام نمی پذیرد و عایق بندی با کیفیت بسیار پایینی صورت می گیرد.

•  به دلیل سطح داخلی صاف و صیقلی کانال اسپیرال اصفهان و همچنین سطح مقطع دایره ای آن، سر و صدای ایجاد شده در هنگام عبور هوا بسیار کم می باشد. این در حالیست که کانال های چهارگوش به دلیل گوشه دار بودن صدای زیادی تولید می کنند.

•  یکی دیگر از مزایای سطح داخلی صاف کانال گرد این است که آلودگی کمتری را به خود جذب می نماید و از تجمع ذرات و … ممانعت به عمل می آید.

•  استفاده از تجهیزات و لوازم کمتری چون فلنج و ساپورت و … در هنگام نصب کانال اسپیرال اصفهان موجب می گردد تا نصب ساده تری نسبت به نمونه های مشابه داشته باشد.

کانال اسپیرال اصفهان

مهمترین فاکتورها در تعیین قیمت کانال هوا چه مواردی هستند؟

قیمت کانال هوا مانند سایر تجهیزات و مواد اولیه مورد استفاده در پروژه ها و عملیات کانال کشی، نیز به عوامل متعدی وابسته می باشد که به بررسی اجمالی این عوامل می پردازیم. در این مقاله سعی داریم شما را برای انتخاب بهترین قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه و بالاترین کیفیت راهنمایی کنیم.

اولین و مهمترین فاکتور در تعیین قیمت کانال هوا همان ورقی می باشد که این کانال از آن ساخته می شود. درواقع  هر چقدر که ابعاد یا طول کانال و همچنین ضخامت و قطر کانال اسپیرال مورد نظر ما بیشتر باشد، قاعدتا میزان فلز مصرفی در تولید کانال ها بیشتر و به طبع هزینه ها بالاتر می رود.

از سوی دیگر جنس ورقه استفاده شده نیز می تواند در قیمت کانال هوا نقش تعیین کننده ای داشته باشد. کانال های اسپیرال گالوانیزه را از جنس استیل ضدزنگ و یا ورق های گالوانیزه می سازند که هرکدام به نحوی در افزایش یا کاهش قیمت موثر می باشند. به این محصول کانال گالوانیزه هم گفته میشود.

باید به این نکته نیز توجه نمود که در کانال کشی هایی که از کانال اسپیرال استفاده می گردد، اتصالات مصرفی به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است که اگر اتصالات کانال هوا به روش عادی و یا همان اورلپ (overlap) انجام پذیرد، قیمت کانال هوا و در نهایت قیمت کلی پروژه بسیار پایین تر خواهد بود.

اما اگر از فلنج و یا یا رابط های فیتینگ برای اتصال کانال ها ی اسپیرال به هم استفاده گردد مسلما این موضوع می تواند قیمت کانال های هوا را افزایش دهد و قیمت اجرای کانال کشی بالا می رود.

عایق کاری کانال هوا و هزینه های آن

موضوع دیگری که در تعیین قیمت کانال هوا اثر گذار می باشد، بحث مربوط به عایق کاری آن است. این مورد که در ساخت کانال های اسپیرال از عایق های الاستومری استفاده شده است یا خیر، نکته ای است که تا حد بسیار زیادی می تواند قیمت کانال کولر را دستخوش تغییر نماید.

جدای از هزینه مربوط به عملیات عایق کاری کانال های اسپیرال، استفاده از عایق الاستومری برای عایق بندی این نوع از کانال ها، خود به تنهایی بر روی قیمت کانال هوا تاثیر زیادی می گذارد. چرا که عایق های الاستومری به دلیل ساختار و همچنین تکنولوژی ساخت خاص و منحصر به فردی که دارند هزینه های بالایی را شامل می شوند. این موضوع اگرچه موجب افزایش قیمت این کالا می گردد اما در طولانی مدت به کاهش هزینه های جانبی پروژه مثلا هزینه های ناشی از افت فشار جریان  انتقال هوا و یا اتلاف انرژی، می انجامد.

بنابراین عایق کاری کانال های اسپیرال بوسیله عایق های الاستومری، خود علی رغم افزایش قیمت، می تواند در نگاه کلی به مدیریت مطلوب پروژه در طولانی مدت منجر شود.

زمانی که شرایط جوی و محیطی مکانی که کانال کشی اسپیرال در آن انجام می گیرد، به گونه ای باشد که سرما و یا گرما بر روی سطح کانال اسپیرال تاثیر گذارد و یا حتی موجب کاهش و افزایش دمای هوای عبوری از کانال گردد؛ می بایست عملیات عایق کاری را انجام داد هرچند این مسئله موجب افزایش قیمت کانال هوا گردد.

نکته دیگر که باید در افزایش و یا کاهش قیمت کانال هوا عایق کاری شده می بایست در نظر داشت این است که؛ شرایط بد و سخت جوی مانند حرارت و یا برودت بیش از اندازه معمول در یک محیط علاوه بر آن که می تواند بر روی کیفیت هوای عبوری از داخل کانال اسپیرال موثر باشد و موجب افت فشار جریان هوا گردد، از سوی دیگر می تواند به کانال اسپیرال نیز صدماتی را وارد سازد. بنابراین در این گونه موقعیت ها عایق کاری کانال حتی با وجود بالا رفتن قیمت کانال اسپیرال ، کاملا منطقی و مقرون به صرفه می باشد.

هزینه های تعمیرات کانال هوا

علاوه بر سرما و گرما در بسیار از موارد تابش مستقیم نور خورشید نیز می تواند اثرات مخربی بر روی کانال های اسپیرال داشته باشد. که در آن صورت هزینه تعمیرات ناشی از این خرابی های ایجاد شده در مسیر کانال بسیار بیشتر از مقدار تمام شده قیمت کانال هوا در ابتدا می باشد.

نامناسب بودن سطحی که کانال اسپیرال روی آن قرار می گیرد نیز در تعیین قیمت کانال هوا موثر است. زیرا ناصافی سطح، سنگ و کلوخی بودن و یا پستی و بلندی های بسیار زیاد در مسیر کانال کشی و همچنین میزان رطوبت هوا از جمله عوامل دیگری هستند که می توانند اهمیت استفاده از عایق های الاستومری برای عایق کاری کانال های اسپیرال را بیش تر نمایان کنند. پس بهترین توصیه و مناسب ترین روش برای کانال کشی در این گونه محیط ها همان عایق کاری کانال های اسپیرال بوسیله عایق های الاستومری می باشد.

عایق های الاستومری علاوه بر عایق حرارت و برودت، یک نوع عایق صوتی برای کانال های اسپیرال نیز به شمار می آیند. بنابراین این مسئله نیز مجددا می تواند در قیمت کانال هوا موثر واقع گردد. عایق های الاستومری به دلیل ساختار سلولی و یا ساختار خانه های کوچک بسته ای که دارد باعث می شود تا صوت به راحتی منتقل نشود.

بنا براین به عنوان نتیجه گیری از بحث عایق کاری کانال های اسپیرال و تاثیر آن در قیمت کانال هوا باید توجه داشت که اگر کانال کشی در محیط های باز باشد و یا اگر در محیط هایی باشد که حفظ آرامش و کاهش سر و صدا مهم باشد؛ می بایست بدون نگران بودن از افزایش قیمت این کانال هوا اقدام به عایق کاری آن بوسیله عایق الاستومری نمود.

تا اینجا به هر آنچه که می توانست قیمت کانال هوا را تغییر دهد و باعث افزایش یا کاهش آن گردد، اشاره کردیم. اما بعضی از عوامل وجود دارند که در کنار قیمت کانال هوا ، موجب تغییراتی در قیمت تمام شده کل پروژه می گردند.

قیمت کانال هوا

هزینه اتصالات کانال اسپیرال و محصولات جانبی

به عنوان مثال دریچه هایی که برای کانال اسپیرال در کانال کشی ها استفاده می گردد می تواند هزینه های مربوط به پروژه را دستخوش تغییرات زیادی نماید. که این افزایش یا کاهش قیمت کاملا مستقل از میزان تمام شده قیمت کانال هوا می باشد.

استفاده از بسیاری از دریچه ها می توانند به کاهش هزینه ها (جدای از قیمت کانال هوا ) کمک کند. به عنوان مثال دریچه گرد تخت معمولی اولین گزینه می باشد که می تواند هم نیاز به یک دریچه مناسب را مرتفع سازد و هم تغییر زیادی در هزینه های نهایی پروژه ایجاد نمی کند.

بعد از دریچه گرد تخت، می توان از دریچه گرد مشبک ( لانه زنبوری ) نام برد که به لحاظ قیمت کاملا مقرون به صرفه می باشد. اما اگر قیمت کانال هوا به گونه ای باشد که بتوان از دریچه جت نازل برای کانال های اسپیرال استفاده نمود، به مراتب کارایی و زیبایی بیشتری را در نتیجه کار خواهیم داشت.

استفاده از دریچه جت نازل در کانال کشی هزینه های تمام شده را تا حد قابل توجهی افزایش می دهد. البته این موضوع بستگی به تعداد و سایز دریچه های مورد استفاده در پروژه دارد. اما اگر بتوان با تعدیل کردن قیمت کانال هوا ، از دریچه جت نازل هم استفاده نمود؛ قطعا جلوه ای منحصر به فرد و زیبا از کانال کشی کانال های اسپیرال را خواهیم داشت.

امروزه کانال های اسپیرال در رنگ های متنوعی تولید می گردد که این موضوع خود موجب افزایش محبوبیت این کانال ها در میان کارفرمایان شده است. زیبایی بصری و جلوه منحصر به فردی که استفاده از کانال های رنگی به محیط مورد نظر می بخشد، باعث شده است تا طرفداران کانال های اسپیرال با وجود افزایش قیمت کانال هوا ، روز به روز بیشتر گردد.

کار رنگ آمیزی کانال ها یکی دیگر از عواملی به شمار می رود که در میزان کاهش یا افزایش قیمت کانال هوا موثر می باشد. رنگ کردن کانال های اسپیرال با استفاده از رنگ های پودری استاتیک صورت می پذیرد. به این صورت که در مرحله اول ابتدا تمام سطح کانال اسپیرال با نوع خاصی از اسید شسته می شود که خود موجب مقاوم شدن آن تا حد کمی در برابر خراشیدگی و خط و خش می باشد. سپس همانطور که به آن اشاره شد، از رنگ های پودری استاتیک بر روی کانال های اسپیرال می پاشند. و در نهایت در مرحله آخر، با قرار دادن آن ها در کوره، رنگ را بر روی سطح کانال اسپیرال تثبیت می کنند. که تا حد بسیار بالایی می تواند از رنگ پریدگی آن جلوگیری به عمل آورد.

تمام مراحل بالا و هم چنین تمامی مواد اولیه مصرفی جهت رنگ کردن کانال ها در قیمت کانال هوا تا حد قابل توجهی تاثیرگذار می باشند.

از سوی دیگر جلوه زیبایی که این رنگ ها به لوله اسپیرال می بخشند تا حدی چشمگیر است که ارزش افزایش قیمت کانال هوا را دارد. و در بسیاری از موارد دیده می شود که علی رغم هزینه های بالای پروژه های صنعتی و کارگاهی، و افزایش قیمت رنگ آمیزی شده، همچنان درخواست برای نمونه های رنگ آمیزی شده به صورت روز افزون در حال افزایش می باشد.

در نهایت می بایست به این نکته توجه نمود که تعدیل کردن قیمت کانال هوا باید به گونه ای صورت پذیرد تا سطح سلامت و میزان کیفیت پروژه را به خطر نیندازد و خللی در روند کلی پروژه ایجادنکند. چرا که هدف نهایی در هر پروژه اعم از ساختمانی، کارگاهی، صنعتی و … رسیدن به سطح مطلوبی از کارایی در جهت انتقال هوا از طریق کانال های اسپیرال می باشد.

در نهایت علاوه بر تمامی موارد ذکر شده در فوق باید هزینه های نصب را نیز در نظر گرفت.

امروزه خرید آنلاین یا خرید اینترنتی این محصولات امکان مقایسه و انتخاب بهتر را برای مشتریان فراهم کرده.

فروش کانال هوا

امروزه با گسترش تکنولوژی و پیشرفت علم، مدل ها نمونه های متنوع تری از کانال هوا به بازار عرضه می گردد که همین موضوع سبب افزایش چشمگیر فروش کانال هوا در سراسر دنیا شده است. در کشور ما نیز روز به روز با گسترش فروش کانال هوا در شهرهای بزرگ صنعتی مانند اصفهان و تبریز و یا شهر هایی مانند مشهد که تا حد زیادی در صنعت پیشرفت داشته اند، به چشم می خورد.

در تهران نیز فروش کانال هوا در انواع و سایز ها متفاوت با توجه به زمینه های مختلف مصرف، روندی افزایشی را دارد. به طوری که می توان این گونه بیان داشت که فروش کانال هوا در تهران نسبت به سایر شهر های کشور مانند شیراز و اهواز و … بیشتر و با سرعت بالاتری در ارائه خدمات و تولید، انجام می پذیرد.

وقتی صحبت از فروش کانال هوا به میان می آید؛ در ابتدا باید بیان داشت که :

منظور از کانال هوا چیست و چه کاربرد هایی را برای آن می توان در نظر گرفت؟

کانال هوا در واقع مجرای انتقالی برای جریان هوا می باشد که در بسیاری موارد علاوه بر هوای رفت و یا برگشت، از آن جهت جابجایی و انتقال مواد ریز و یا مایعات نیز استفاده می گردد. و این موضوع با توجه به زمینه کاربرد و هدف پروژه متفاوت می باشد.

روش کانال هوا


کانال اسپیرال هوا چیست و در چه مواردی کاربرد دارد؟

این نوع از کانال های هوا اگرچه انعطاف پذیری کانال های خرطومی را ندارند، اما در مقابل سختی و استحکام بسیار زیادی را در مقایسه با انواع دیگر کانال های هوا، دارا می باشند.

به همین دلیل از کانال های فلزی به ویژه در سایز های بزرگ تر، می توان در پروژه هایی در مقیاس بزرگ تر استفاده نمود.

کانال اسپیرال گالوانیزه از جمله پر مصرف ترین نوع از کانال هوا می باشد که امروزه در صنایع مختلف به کار گرفته می شود. و باید بیان داشت که فروش کانال هوا اسپیرال با توجه به زمینه های کاربرد آن در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرد.

از کانال اسپیرال می توان در ساختمان سازی و سیستم تهویه مطبوع و یا کانال کشی برای داکت اسپیلت بهره برد. از سوی دیگر از لوله اسپیرال برای سیستم شوتینگ زباله ساختمان های بلند مرتبه و مجتمع های مسکونی و اداری نیز استفاده می گردد.

از دیگر زمینه های کاربرد کانال اسپیرال می توان به جابه جایی مایعات و مواد روغنی در صنعت پتروشیمی، آزمایشگاه ها، صنعت خوردروسازی و سایر واحد های تولید و کارخانه های صنعتی اشاره نمود.

با توجه به تکنولوژی ساخت کانال اسپیرال، فروش کانال هوا از این نوع در کشور ما نیز به سرعت افزایش یافت.

شیوه ساخت این کانال به گونه ای است که ورقه هایی که کانال اسپیرال از آن ساخته می شود را به دور یک محور دایره ای شکل دوران می دهند. و دو لبه از ورق که در مجاورت هم قرار می گیرد را به هم با روش دوخت پرسی متصل می نمایند.

این شیوه تولید لوله اسپیرال موجب می گردد تا برآمدگی هایی به صورت مارپیچی بر روی سطح خارجی آن ایجاد گردد. این برجستگی ها که در فواصل منظمی از یکدیگر واقع شده اند، نه تنها خللی در کار  عملکرد کانال ایجاد نمی نمایند؛ بلکه موب استحکام هرچه بیشتر آن می گرند. به علاوه کانال اسپیرال در محل درزها دارای هوابندی کامل و خوبی می شود که همین امر می تواند تا حد قابل توجهی از اتلاف انرژی جلوگیری نماید.

فروش کانال هوا اسپیرال به آن دلیل با پیشرفا روزافزونی همراه است که علاوه بر کاربرهای بسیار زیاد این محصول، نصب راحت آن نیز با سرعت بالایی با استفاده از اتصالات کانال اسپیرال و کمترین تجهیزات، انجام می پذیرد. که اصلا قابل مقایسه با دشواری های نصب کانال کولر به شیوه های سنتی نمی باشد.

فروش کانال هوا اسپیرال در انواع استیل، آلومینیومی و کانال اسپیرال گالوانیزه انجام می گیرد که هر کدام زمینه کاربرد مختص به خود را دارا می باشند.

به عنوان مثال از کانال هوا استیل در مکان هایی مانند آزمایشگاه ها، اتاق های پاک، سالن های غذاخوری و … استفاده می گردد و یا از کانال آلومینیومی برای محیط های با درصد رطوبت بالا می توان بهره برد. اما در کل کانال اسپیرال گالوانیزه زمینه استفاده بیشتر و عمومی تری را به خود اختصاص می دهد.

تمام موارد ذکر شده از مزایای لوله اسپیرال در فروش کانال هوا ، می تواند بر روی قیمت کانال اسپیرال موثر باشد. قیمت کانال گرد گالوانیزه به عنوان مثال قیمت کانال کولر گرد و سایر نمونه ها از این کانال فلزی متاثر از فاکتور های بسیار زیادی می باشد.

فروش کانال هوا پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Air Duct Sale )، در بهترین سطح از خدمات و کیفیت

دستگاه کانال اسپیرال

در ابتدا پیش از آن که به دستگاه کانال اسپیرال بپردازیم، لازم است تا طراحی و ساخت کانال اسپیرال را مورد بررسی قرار دهیم.

کانال اسپیرال از ورقه های فلزی همچون فولاد گالوانیزه، آلومینیوم و یا استیل ساخته می شود. برای ساخت کانال اسپیرال می بایست تا این ورق های فلزی به صورت دورانی حول محوری لوله ای به شکل کانال چرخانده می شود. این شیوه ساخت کانال توسط دستگاه کانال اسپیرال موجب می گردد تا برجستگی هایی بر روی سطح کانال ایجاد گردد. در واقع این برجستگی ها در مکان به هم رسیدن دو لبه از ورقه فلزی می باشد که در مجاورت هم قرار می گیرند. و برآمدگی هایی بر روی جداره خارجی لوله اسپیرال شکل می گیرد.

به وجود آمدن این برآمدگی ها با دستگاه کانال اسپیرال می تواند تا حد بسیار زیادی مقاومت و استحکام کانال اسپیرال گالوانیزه را افزایش دهد. به این وسیله این کانال می تواند در برابر ضربات مقاومت زیادی را از خود نشان دهد.

از سوی دیگر در مواقعی که شرایط فیزیکی کانال کشی اسپیرال نامناسب باشد؛ ( به عنوان مثال پستی و بلندی و یا موانع در مسیر کانال کشی وجود داشته باشد ویا شرایط آب و هوایی نامناسبی بر محیط مورد نظر حاکم باشد)؛ این کانال با بهره گیری از تکنولوژی مردن توسط دستگاه کانال اسپیرال ، می تواند مقاومت خوبی از خود نشان دهد

ورق های فلزی توسط دوخت پرسی در کنار هم ثابت شده و نوار های فلزی به صورت مارپیچی بر روی آن ها را می پوشاند و این عمل توسط دستگاه کانال اسپیرال به صورت رولفرم و به شکل نر و ماده انجام می پذیرد و پرس می شود.

انواع کانال اسپیرال تولید شده با دستگاه کانال اسپیرال ، برای سیستم های سرمایشی و گرمایشی و سیستم های تهویه هوای مطبوع مورد استفاده را می گیرد. در کل از کانال اسپیرال جهت جابه جایی هوای سرد وهوای گرم و انتقال گرد و ذرات ریز جامد، خاک و مواد زائد کارگاه ها و کارخانه های تولیدی و صنعتی، و سیستم های شوتینگ زباله و … استفاده می گردد.

لازم به ذکر است که تکنولوژی ساخت این نوع از کانال ها توسط دستگاه کانال اسپیرال به گونه ای می باشد که حجم کم و ضخامت مناسبی را به آن می بخشد و این موضوع کمک زیادی به جابجایی و نصب کانال اسپیرال می کند و هم مقاومت آن را افزایش می دهد.

بنابراین این کانال که به وسیله دستگاه کانال اسپیرال  ساخته شده است، می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای لوله های سیمانی باشد که پیش از این در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده و مصرف انبوه قرار می گرفت. زیرا علاوه بر موارد و مزیت های ذکر شده برای این کانال، به راحتی تمام استانداردهای مرتبط با ضوابط و مقررات ساختمان سازی را با سطح بالایی از کیفیت برآورده نموده است.

در این میان نوع دیگری از کانال های اسپیرال نیز وجود دارد که از جنس استیل بوده ولی همچنان توسط دستگاه کانال اسپیرال ساخته می شود. این نوع از کانال اسپیرال به صورت استوانه ای با سطح مقطع گرد و یا سطح مقطع بیضی  در بیشتر پارکینگ های طبقاتی، آپارتمان ها و مجتمع های مسکونی، تجاری و اداری و یا مخزن های بتنی، به عنوان داکت و یا روکش مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع متفاوت و متعددی از کانال های اسپیرال طراحی و برای مقاصد و کاربردهای متنوع توسط دستگاه کانال اسپیرال تولید می گردد. از لحاظ تنوع می توان به نمونه های متعدد زیر از کانال اسپیرال اشاره کنیم :

  • برخی از کانال های تولید شده توسط دستگاه کانال اسپیرال به صورت شبکه شبکه  می باشد. در واقع این کانال های مشبک برای تصفیه گاز و سوخت و روغن در پالایشگاه ها و نیروگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این نوع از کانال های اسپیرال در صنعت خودروسازی نیز کاربرد زیادی را دارد
  • به دلیل مسطح بودن سطح داخلی کانال اسپیرال در طی تولید توسط دستگاه کانال اسپیرال ، عملیات انتقال مایعات از داخل آن به راحتی صورت می گیرد. زیرا این کانال در مقایسه با کانال فلزی چهارگوش بدونه زوایا و گوشه می باشد. بنابراین می تواند بدون هیچ گونه مشکلی مواد و مایعات را انتقال دهد. و در حین کار هیچ اثری ز انباشتگی مواد در سطح داخل آن و انتشار آلودگی به وجود نمی آید. و تمیز نمودن آن نیز بسیار ساده تر از کانال های چهارگوش می باشد که پیش تر مورد استفاده قرار می گرفت.
  • نوع دیگری از کانال که به وسیله دستگاه کانال اسپیرال ساخته می شود و دوجداره می باشند. این نوع از کانال های اسپیرال می توانند به خوبی به عنوان عایق صوتی و حرارتی مورد استفاده قرار بگیرند. در این حالت از دو لایه ورقه فلزی در ساخت آن استفاده می شود و بین ورق ها از پشم شیشه بهره می برند تا هم در مصرف انرژی صرفه جویی گردد و هم مانع از تولید و انتشار سر و صدای زیاد می شود.

کانال اسپیرال ساده که مانند نمونه های دیگر توسط دستگاه کانال اسپیرال  ساخته می گردد که در شاخه های با طول متنوع ارائه می شود. و برای مصارف گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.

در بسیاری مواقع این امکان وجود دارد که به دلیل تغییر که در طول مسیر کانال کشی ایجاد می گردد، و یا تبدیل مقطع کانال جریان هوا، ناگزیر به استفاده از انواع اتصالات کانال اسپیرال هستیم. در واقع قطعات و اتصالات کانال اسپیرال ساخته شده توسط دستگاه کانال اسپیرال ، به منظور نصب و اتصال کانال جریان هوا با تلرانس دقیق مورد استفاده قرار می گیرد.

اتصالات اسپیرال در انواع مختلف فلنجی، گسکت دار و داخل کانالی تولید می شوند. و جنس آن ها متناسب با کانال اسپیرال مصرفی از جنس فولاد گالوانیزه، آلومینیوم و یا استیل می باشد. سایز و ابعاد قطعات بنا به درخواست مشتری و متناسب با سایز و قطر دهانه کانال اسپیرال تولید شده توسط دستگاه کانال اسپیرال تعیین می گردد.

انتخاب مناسب ترین سایز برای اتصالات مورد استفاده در کانال کشی نیازمند دانش و تخصص کافی در زمینه هندسه احجام و نرم افزار مهندسی طراحی مربوط به دستگاه کانال اسپیرال می باشد. از سوی دیگر تجربه مفید ساخت موجب می گردد تا اتصالاتی بی نظیر و با کیفیت به مشتری ارائه گردد.

لازم به ذکر است که در بسیاری موارد نیاز است تا پس از ساخت توسط دستگاه ساخت کانال گرد اسپیرال ، تمامی قطعات و اتصالات مصرفی برای کانال کشی، جهت جلوگیری از افت فشار، آب بندی شوند تا به این ترتیب تا از کاهش فشار در حین انتقال جلوگیری به عمل آید.

روش ساخت کانال توسط دستگاه دوخت کانال اسپیرال یک روش و سیستم اثبات شده بر مبنای درز های مارپیچی می باشد. بنابراین می توان اطمینان حاصل نمود که یکی از بهترین انواع کانال ها به وِیژه جهت کانال کشی سیستم های تهویه مطبوع مورد انتخاب و استفاده قرار می گیرد.

نکته قابل توجه در نصب کانال اسپیرال ساخته شده توسط دستگاه کانال اسپیرال ، آن است که پیش از نصب می بایست کانال را به طور کامل تمیز  و عاری از هر نوع آلودگی نمود. این عمل در ابتدا به دلیل افزایش راندمان و بازدهی مناسب و بالای کانال هوا می باشد.. از سوی دیگر این کار به کاهش افت فشار و هم چنین کاهش سر و صدای تولید شده در کانال می تواند کمک شایان توجهی نماید.

در مرحله بعدی نوبت به اتصالاتی می رسد که برای کانال کشی مورد استفاده قرار می گیرد. در درجه اول می بایست اتصالات را تا انتهای قطعه به داخل کانال کشید و سپس از آب بندی درزها اطمینان حاصل نموده تا از هرگونه افت فشار احتمالی ممانعت به عمل آید.

فروش دستگاه تولید کانال اسپیرال در تهران نیز همچون سایر شهرهای کشور همچون تبریز ، شیراز ، اصفهان ، مشهد ، اهواز و …  تماما در واحد مهندسی انجام می پذیرد. در واقع فروش دستگاه کانال اسپیرال با متنوع ترین لیست قیمت از سطح ارزان تا قیمت های بالاتر، به منظور تولید لوله های با کیفیت می بایست در سطح بالایی از استاندارد ها صورت پذیرد.

شرکت پیشگام سپهر با ارائه بهترین سطح از خدمات و کیفیت در زمینه تولید کانال اسپیرال به وسیله به روز ترین دستگاه ساخت کانال گرد اسپیرال ، یکی از معتبرترین شرکت های تولید می باشد؛ که با سفارش و خرید آنلاین و خرید اینترنتی ، امکان خرید غیرحضوری را فراهم آورده است. به طوری که حتی از دور ترین مقاصد تنها با یک تلفن می توانید کانال اسپیرال و اتصالات ساخته شده توسط دستگاه کانال اسپیرال پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Spiral Air Duct Machine  )  را با مشاوره از متخصصان حرفه ای در کوتاه ترین زمان دریافت نمایید.

دستگاه کانال اسپیرال

ساخت کانال اسپیرال

انال گرد گالوانیزه و کلیه تجهیزات مورد نیاز جهت نصب کانال اسپیرال، کانال کشی و ساخت کانال اسپیرال ، امروزه از جمله موارد بسیار مهم و اساسی در زمینه سیستم های تهویه مطبوع می باشد که در کنار انواع لوله خرطومی هوا کاربرد بسیاری دارد.

لازم به ذکر است که این نوع از کانال ها در طی عملیات کانال کشی و ساخت کانال برای راه اندازی سیستم های تهویه مطبوع، هم به لحاظ زمان و هم از نظر اقتصادی کاملا کاربردی، ارزان و به صرفه می باشند.

وقتی از ورق های فولاد گالوانیزه برای ساخت  آن استفاده می شود، می توان از آن در بسیاری از زمینه ها استفاده نمود. استفاده از کانال گرد اسپیرال گالوانیزه جهت سیستم های هواساز و کانال تهویه در مکان های عمومی هم چون فرودگاه ها، فروشگاه های بزرگ و مکان های تجاری، داکت اسپلیت ساختمان های بلند مرتبه اداری و مجتمع های مسکونی، پارکینگ های عمومی مجتمع های بزرگ تجاری و اداری، کارگاه های صنعتی و کارخانه ها، مجتمع های تولیدی و سوله های بزرگ و … همگی از مواردی هستند که می توان نام برد.

علاوه بر انتقال هوا در سیستم تهویه مطبوع ، از آن می توان به عنوان لوله خرطومی مکنده برای جابجایی مواد نیز استفاده نمود. استفاده از فولاد گالوانیزه در ساخت کانال اسپیرال موجب می گردد تا در هنگام عبور مواد نفتی و روغنی و یا ذرات جامد، هیچ گونه اختلالی در کارایی کانال ها به وجود نیاید.

یکی دیگر از پرکاربردترین آلیاژ های مصرفی برای ساخت کانال اسپیرال همان ورق های آلومینیوم می باشد. این جنس از کانال های اسپیرال در مناطقی که درصد رطوبت بالاتری دارند، بیشتر می باشد. استفاده از ورق های آلومینیوم در ساخت اسپیرال موجب می گردد تا مقاومت آن در برابر رطوبت تا حد قابل توجهی افزایش یابد. به عنوان مثال از این نوع از کانال های اسپیرال می توان با اطمینان در محیط های مرطوب مانند مناطق شمالی کشور و یا نقاط نزدیک به دریا در جنوب کشور، استفاده نمود. ساخت کانال از این جنس به گونه ای می باشد که می توان اطمینان حاصل کرد که کوچکترین خللی در کاربرد آن ایجاد نمی گردد.

نوع دیگری از ورق های فلزی وجود دارد که به صورت محدود تری در ساخت اسپیرال مورد استفاده قرار می گیرد. ورق های استیل در واقع نوع دیگری از ورق های فلزی هستند که بیشتر برای محیط های بهداشتی در نظر گرفته می شود. ساخت کانال اسپیرال با استفاده از ورق های استیل موجب می گردد تا بتوان به سادگی آن را از هر نوع آلودگی پاک نمود و مشکل تجمع کثیفی و آلودگی بر روی سطح آن به مراتب نسبت به مدل های مشابه استفاده شده برای ساخت کانال، کمتر می باشد. از کانال اسپیرال ساخته شده از استیل برای محیط هایی همچون آزمایشگاه ها، بیمارستان ها، سرویس های بهداشتی، آشپزخانه ها و … استفاده می شود.

فارغ از هر نوع فلزی که برای ساخت کانال اسپیرال مورد استفاده قرار می گیرد؛ می توان ضخامت های متفاوتی را برای تولید آن در نظر گرفت. به عنوان مثال ساخت کانال اسپیرال در ضخامت های متفاوت 0.6 ، 0.8 ، 1 و 1.25 سانتی متر صورت می گیرد.

در بسیاری موارد نیز می توان از ورق هایی با ضخامت بیشتر تا حدود 2.5 سانتی متر در ساخت کانال استفاده نمود که با توجه  به سفارش مشتری تولید می گردد.

کانال های گرد در طول های متفاوت تولید می گردند. اما به صورت معمول ساخت کانال اسپیرال به صورت شاخه های 3 متری می باشد. ساخت کانال در طول هایی در بازه بین 0.5 تا 6 متر هم امکان پذیر می باشد. که این مورد نیز با توجه به نیاز مشتری و بر اساس شرایط پروژه تعیین می گردد.

تنوع این نوع از کانال به لحاظ سایز و قطر دهانه نیز بسیار متنوع می باشد. همین تنوع سایز در ساخت کانال اسپیرال موجب می گردد تا بتوان به فراخور شرایط مربوط به کانال کشی و همچنین شرایط کلی پروژه، مناسب ترین نوع از کانال اسپیرال را بر اساس قطر دهانه استفاده نمود. زیرا سایز کانال بر روی قیمت کانال اسپیرال نیز موثر می باشد. البته اجرت ساخت و نصب کانال نیز از جمله عوامل تعیین کننده در لیست قیمت کانال اسپیرال می باشند که در خرید اینترنتی و خرید آنلاین نیز در نظر گرفته می شوند.

باید توجه داشت که ساخت کانال اسپیرال در سایز ها و قطر دهانه متفاوت، نیازمند ساخت اتصالات کانال اسپیرال مانند زانویی ، سه راهی، دریچه گرد و دریچه چهارگوش و .. )، هم سایز و متناسب با کانال می باشد. استفاده از اتصالات و قطعات با سایز های متناسب با کانال های اسپیرال و همچنین استفاده از تبدیل های مناسب در نقاط اتصال، انشعاب و … موجب می گردد تا هدر رفت انرژی و افت فشار در طی عملیات انتقال هوا از یک نقطه به نقطه دیگر؛ به حداقل میزان خود برسد. و در بسیاری موارد نیز به صفر می رسد.

ساخت کانال با استفاده از بهترین دستگاه کانال سازی اسپیرال ، بر اساس یک عملیات دورانی و مارپیچی می باشد. در واقع ساختار این کانال گرد به گونه ای می باشد که در روند ساخت کانال ورقی که قرار است کانال از آن ساخته شود؛ به صورت مارپیچ به دور یک محور لوله ای گرد دوران داده می شود. پس از چرخاندن این ورق به دور محور لوله ای، ادامه ساخت کانال با استفاده از تکنولوژی دوخت و پرس مارپیچی لبه هایی که روی هم قرار گرفته اند؛ صورت می پذیرد.

ساخت کانال اسپیرال

ساخت کانال اسپیرال به این شیوه ( دوخت پرسی لبه های مجاور در کنار هم )، موجب می گردد تا بر روی سطح خارجی این کانال، برامدگی هایی به وجود بیاید. وجود این برآمدگی هایی که با گام های منظم و در فواصل یکنواخت از یکدیگر قرار گرفته اند؛ موجب می گردد تا ظی ساخت اسپیرال مقاومت کانال تا میزان قابل توجهی بالا رود. البته در بسیاری موارد روش ساخت اسپیرال به گونه ای می باشد کانال با درز طولی تولید می گردد.

به وجود آمدن برآمدگی ها و خطوط بر روی سطح خارجی در طی ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه در حالی است که سطح داخلی آن کاملا صاف و صیقلی باقی می ماند. و در واقع همین موضوع به یکی از مهم ترین مزیت های کانال اسپیرال تبدیل شده است. زیرا صاف و مسطح بودن جداره داخلی آن در طی ساخت کانال موجب می گردد تا در هنگام عبور مواد و ذرات ریز جامد از درون کانال، از انباشتگی مواد ممانعت به عمل بیاید. ایجاد این مزیت در جریان ساخت اسپیرال سبب می شود تا آلودگی و رشد باکتری ها در درون کانال اسپیرال به صفر برسد.

خاصیت صیقلی بودن در طی ساخت کانال اسپیرال در مقایسه با نمونه های چهارگوش کانال های فلزی، باعث می شود تا کانال های گرد اسپیرال همواره به اولین انتخاب مشتریان بدل گرند. زیرا زاویه دار بودن کانال های فلزی چهارگوش موجب می گردد تا آلودگی هایی در گوشه های آن در داخل کانال انباشته گردد. این موضوع از یک سو طول عمر مفید کانال هوا فلزی را کاهش می دهد و از سوی دیگر نیز موجب می گردد تا عملیات انتقال هوا به خوبی صورت نگیرد و ورود هوا به محیط داخل و یا خروج آن به کندی و در پایین ترین سطح کیفیت انجام می پذیرد.

لبه ها و مرز های ایجاد شده بر روی کانال در ساخت اسپیرال علاوه بر مقاومت بخشیدن به کانال در برابر ضربه و … ؛ همچنین موجب می گردد تا هوابندی مناسبی برای کانال صورت بگیرد. این موضوع سبب می شود تا میزان نشتی به حداقل برسد.

علاوه بر موارد ذکر شده، برای ساخت کانال اسپیرال می توان از رنگ های متنوعی نیز استفاده نمود. خدمات رنگ کانال های اسپیرال با توجه به شرایط پروژه و همچنین بر اساس سلیقه مشتری صورت می گیرد. برای رنگ آمیزی کانال ها از انواع مختلف رنگ های کوره ای در ساخت لوله اسپیرال استفاده می شود. رنگ های پودری الکترواستاتیکی که پس از رنگ آمیزی می بایست کانال در درون کوره قرار بگیرد تا رنگ آن تثبیت شود و به این صورت ساخت کانال اسپیرال تکمیل می گردد.

قیمت کانال گرد

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ساخت کانال اسپیرال پیشگام سپهر ( Construction of Pishgamsepehr Spiral Airduct ) با شماره تلفن زیر تماس حاصل نمایید.

قیمت کانال گرد

  • ضخامت ورق هایی که کانال اسپیرال از آن ساخته می شود متفاوت می باشد. ضخامت های متفاوت ورق کانال اسپیرال شامل اندازه های 0.6 ، 0.8 ، 1 و 1.25 میلی متر می باشد. و به عنوان مثال قیمت کانال گرد ساخته شده از ورق 1.25 میلی متر از قیمت کانال با ضخامت ورق 0.6 میلی متر بیشتر می باشد.
  • علاوه بر موثر بودن عامل جنس و متریال در قیمت کانال گرد اسپیرال، نوع عایق استفاده شده برای آن نیز می تواند قیمت کانال اسپیرال را افزایش و یا کاهش دهد. در بسیاری از موارد نیاز است تا جهت جلوگیری از هدررفت انرژی کانال و کلیه اتصالات کانال اسپیرال گالوانیزه حتی مواردی همچون دریچه ها اعم از دریچه گرد و دریچه چهارگوش را عایق بندی نمود. و این امر می تواند قیمت کانال گرد را افزایش دهد.
  • ارائه کانال اسپیرال در سایز های متفاوت نیز از دیگر عواملی می باشد که می تواند بر روی قیمت کانال گرد تاثیر زیادی داشته باشد. زیرا کانال اسپیرال در سایز های بسیار متنوعی از کوچکترین سایز ها تا بیشترین قطر دهانه جهت استفاده در عملیات سد سازی، جاده سازی و … تولید می گردد.
  • نصب کانال اسپیرال و هزینه های مربوط به قیمت اجرای کانال گالوانیزه نیز می تواند در افزایش و یا کاهش دادن هزینه های پروژه تاثیر قابل توجهی داشته باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه به دلیل شیوه ساخت ویژه و منحصر به فردی که دارد، دارای خصوصیات و ویژگی هایی نیز می باشد که موجب می گردد تا روز به روز ر محبوبیت آن در میان مصرف کنندگان افزوده گردد.

قیمت کانال گرد

شیوه ساخت این کانال به این ترتیب است که ورق فلزی دور یک محور دورانی، به صورت مارپیچ دوران پیچانده می شود. لبه های ورق که در مجاورت هم قرار می گیرد، به روش دوخت پرسی به یکدیگر متصل می شود.

شاید بتوان این گونه بیان داشت که این شیوه خاص از تولید این کانال که موجب ایجاد خصوصیات منحصر به فرد در این لوله می گردد، باعث تفاوت قیمت کانال گرد اسپیرال نسبت به سایر لوله های فلزی نظیر کانال فلزی چهارگوش می گردد.

این نوع از حالت دورانی سبب ایجاد درزهای مارپیچی بر روی سطح خارجی کانال اسپیرال می گردد که می تواند ضخامت آن را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. به علاوه کانال در قسمت درزها دارای هوا بندی کاملا مناسبی نیز می گردد.

امروزه قیمت کانال گرد در اکثر نقاط و شهرهای ایران از جمله اصفهان ، تبریز ،  مشهد ، اهواز ، شیراز و تهران در یک سطح می باشد. و می توان با خرید اینترنتی از قیمت کانال گرد در سراسر کشور آگاهی یافت.

در تهران نیز کانال گرد پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Spiral Air Duct ) همراه با بهترین سطح از کیفیت و خدمات جهت خرید آنلاین در دسترس عموم مشتریان قرار گرفته است.

خرید اینترنتی کانال اسپیرال

امروزه در صنعت تهویه مطبوع کانال های گرد جایگزین بسیار مناسبی برای سایر مدل های مشابه می باشد که در گذشته مورد استفاده قرار می گرفته است. در این میان فراهم شدن امکان خرید اینترنتی کانال اسپیرال پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Spiral Airduct Online shoping ) موجب گردیده است تا در مرحله خرید نیز این نوع از کانال هوا ، در دسته سریع ترین و مقرون به صرفه ترین کانال های فلزی قرار بگیرد.

این محصول دارای ظاهری بسیار شیک و کیفیتی بسیار بیشتر و مطلوب تر از انواع دیگر کانال تهویه می باشد.به طوری که استفاده از آن در کانال کشی های مربوط به سیستم های تهویه مطبوع به امری اجتناب ناپذیر بدل گردیده است. خرید اینترنتی لوله اسپیرال این زمینه را برای خریداران فراهم می آورد تا به راحتی با کلیه ویژگی ها و مزایای کانال های اسپیرال آشنا شوند و بتوانند بهترین انتخاب را متناسب با شرایط پروژه خود داشته باشند.

در بسیاری از وبسایت های فروشگاهی که به خرید اینترنتی کانال اسپیرال اختصاص یافته است، به تفصیل به بررسی جزئیات ساخت و خصوصیات این کانال هوا پرداخته اند. به عنوان مثال شیوه ساخت کانال های اسپیرال که بر مبنای دوخت پرسی می باشد و یا جنس آن ها که از ورقه های فلزی می باشد در همه سایت های خرید آنلاین ذکر می گردد.

اشاره به این نکته که کانال اسپیرال چیست و جنس کانال های اسپیرال از چه نوع فلزی می باشد برای یک خرید اینترنتی کانال اسپیرال مطلوب لازم و ضروری می باشد. برای مثال می توان به کانال اسپیرال اشاره نمود که از ورقه های آلومینیوم ساخته شده است. و یا تفاوت کانال های اسپیرال اکسپوز با دیگر انواع آن. این نوع از کانال های اسپیرال که برای خرید اینترنتی ارائه می گردد؛ بیشتر برای مناطقی مورد استفاده قرار می گیرند که درصد رطوبت هوا تا میزان قابل توجهی بالا می باشد. به همین دلیل از ورقه های آلومینیوم به جای فولاد گالوانیزه استفاده می گردد تا در کارایی کانال اسپیرال خللی ایجاد نگردد. بنابراین می بینیم که اشاره به جنس کانال هوا ذر خرید اینترنتی چقدر می تواند در کارآمدی آن موثر باشد. این مسئله در رابطه با سایر محیط ها که رطوبت کمتری دارند مشکلات کمتری به وجود می آورد و می توان در مصارف عمومی تر از کانال های اسپیرالی استفاده نمود که از ورقه های فولاد گالوانیزه ساخته و تولید می گردند و به آن ها کانال اسپیرال گالوانیزه یا کانال گالوانیزه گفته می شود.

در مقابل شاید در بسیاری از موارد در هنگام خرید اینترنتی کانال اسپیرال مشاهده گردد که نوع دیگری از کانال های اسپیرال وجود دارند که از جنس استیل می باشند. باید توجه داشت که این نوع از کانال های گرد بیشتر برای محیط های بهداشتی به کار گرفته می شوند. محیط هایی هم چون کلین روم ها، آزمایشگاه ها، سرویس های بهداشتی مکان های عمومی و … که رعایت بهداشت در آن ها امری حائز اهمیت و اجتناب ناپذیر می باشد.

در بسیاری موارد در کنار ذکر مشخصات و جنس کانال های هوا در سایت های خرید اینترنتی کانال اسپیرال ، بهتر است تا به زمینه های کاربرد آن ها نیز پرداخته شود. به عنوان مثال اگر کارفرمایی به دنبال نوع خاصی از لوله ای باشد تا بتواند علاوه بر انتقال هوا از آن به عنوان انتقال ذرات ریز و کوچک جامد استفاده نماید. لازم است تا حتما از کانال های موجود در خرید اینترنتی استفاده کند. زیرا کانال اسپیرال به دلیل شیوه ساخت منحصر به فردی که دارد؛ دارای سطح داخلی کاملا صاف و صیقلی می باشد و این مزیت بسیار مهم در لیست خصوصیات کانال های گرد در خرید اینترنتی ذکر می گردد. این موضوع سبب می گردد تا در هنگام عبور مواد از داخل لوله هیچ گونه تجمعی از مواد رخ ندهد. که این خود از رشد باکتری ها و ایجاد آلودگی های مختلف ممانعت به عمل می آورد که تاثیر بسیار مهمی در افزایش طول عمر مفید کانال های اسپیرال دارد.

نکته دیگری که موجب می گردد تا مشتریان به صورت روز افزون به خرید اینترنتی کانال اسپیرال مشتاق تر گردند، مقاومت بسیار بالای این نوع از کانال های هوا می باشد. برای توضیح این مهم می بایست به این نکته اشاره کرد که در حین ساخت کانال اسپیرال، برآمدگی هایی بر روی سطح خارجی آن ایجاد می گردد. در واقع کانال های ارائه شده در خرید اینترنتی کانال اسپیرال از دوران ورقه های فلزی از جنس فولاد گالوانیزه، استیل و یا آلومینیوم به دور یک محور ساخته می گردد و در محل درز این ورقه ها در کنار هم دوخت پرسی انجام می گیرد و به این ترتیب خطوطی با فواصل منظم بر روی آن نقش می بندد که می تواند مقاومت و استحکام لوله ها را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد و در خرید اینترنتی نیز به آن اشاره می گردد تا مشتری با آگاهی کامل از جزییات این کانال هوا به انتخاب محصول مورد نظر خود بپردازد.

خرید اینترنتی کانال اسپیرال

روش نصب کانال اسپیرال

برای نصب کانال اسپیرال در پروژه های متفاوت به تجهیزات و قطعاتی نیاز می باشد که اغلب هنگام خرید اینترنتی کانال اسپیرال میتوان تهیه نمود. اما نکته قابل توجه در رابطه با کانال های اسپیرال این می باشد که این نوع از کانال های هوا نیاز به قطعات بسیار زیادی در هنگام نصب ندارند و همین موضوع باعث می گردد تا نصب آن ها با سرعت و سهولت بیشتری انجام پذیرد. از سوی دیگر خرید اینترنتی کانال اسپیرال کمک می کند تا هزینه های کلی پروژه تا حد بسیار زیادی کاهش یابد.

همه اتصالات کانال اسپیرال و محصولات مورد نیاز برای کانال کشی و نصب این کانال از سایت های خرید اینترنتی قابل سفارش می باشند. در این حالت تنها می بایست شرایط پروژه و نقشه کانال کشی را معیار قرار داده و بر اساس آن با توجه به تغییر لاین و همچنین تغییراتی که لازم است در قطر کانال اسپیرال صورت پذیرد، به خرید اینترنتی کانال اسپیرال و قطعات پردازیم. در بسیار موارد نیز لازم است تا در مسیر کانال کشی  تقسیم هوا صورت گیرد که در آن صورت نیز می توان از قطعات و آیتم های متفاوت ارائه شده بر اساس نیاز خود بهره ببریم.

به طور کلی قطعاتی که برای خرید اینترنتی کانال اسپیرال ارائه می گردد و ممکن است برای کانال کشی این نوع از کانال های هوا مورد استفاده قرار بگیرد به صورت زیر می باشند :

•  زانویی گرد : در بسیاری از موارد لازم است تا در لاین لوله یک تغییر مسیر داشته باشیم. در این حالت از یک زانویی استفاده می شود.  زانویی هایی که برای خرید اینترنتی کانال اسپیرال قابل سفارش می باشند در سایز های متفاوت و انواع 90 و 45 درجه می باشند. البته در بسیاری موارد بر اساس نیاز مشتری مدل های 30 و 60 درجه نیز تولید می گردد. اما نمونه های سفارشی به صورت آنلاین و مشابه با روش خرید اینترنتی کانال اسپیرال قابل سفارش نمی باشند و می بایست حتما با مشاوران متخصص در این زمینه جهت ساخت آن ارتباط برقرار کرد.

•  سه راه گرد : از انواع سه راهی های موجود در خرید اینترنتی ، برای تقسیم و ایجاد انشعاب در مسیر لوله گرد استفاده می گردد. همه سه راهی های که برای کانال اسپیرال عرضه می گردند نیز همانند زانویی ها محدوده سایز و ابعاد وسیعی را پوشش می دهند تا مشتریان برای خرید اینترنتی کانال اسپیرال و قطعات بتوانند با دید بازتری به انتخاب بپردازند. سه راه ها معمولا به صورت 45 و 90 درجه طراحی و تولید می گردند. سه ره شلواره و سه راه تی سی نیز انواع دیگری از سه راهی های گرد می باشند که جهت ایجاد انشعاب در مسیر مورد استفاده قرار می گیرند.

• چهار راه گرد : در واقع چهارراه موجود در خرید اینترنتی وظیفه ای مشابه با سه راه گرد دارد و صرفا جهت تقسیم مسیر هوا به کار می رود؛ با این تفاوت عمده که در سه راه یک مسیر ورود و سه مسیر خروج وجود دارد اما برای چهارراهی ها یک مسیر ورود و سه مسیر جداگانه خروج در نظر گرفته می شود.

• تبدیل : تبدیل ها قطعاتی هستند که در انواع متفاوت و سایز های متنوع برای خرید اینترنتی کانال اسپیرال و قطعات ارائه می شوند. در واقع تبدیل ها برای مواردی که نیاز است تغییر قطر در لوله های اسپیرال صورت بگیرد استفاده می شود. در بسیاری موارد نیز جهت اتصال کانال های چهارگوش به کانال های گرد از نوع خاصی از تبدیل ها استفاده می گردد. که این نوع از تبدیل تحت عنوان تبدیل چهارگوش به گرد بر روی سایت های خرید اینترنتی قرار می گیرد.

•  دریچه : دسته بندی دریچه ها در خرید اینترنتی کانال اسپیرال و اتصالات در دو نوع کلی دمپر دارد و بدون دمپر می باشد. در واقع دمپر قطعه ای است که امکان کنترل میزان و شدت جریان وای عبوری را می دهد.

به طور کلی خرید اینترنتی کانال اسپیرال این امکان را فراهم می آورد تا بتوان بر اساس دسته بندی های ارائه شده بر مبنای جنس کانال، مزیت ها و خصوصیت های اصلی و یا زمینه کاربردی آن به انتخاب و خرید یک محصول پرداخت.

کانال اسپیرال اکسپوز

کانال اسپیرال اکسپوز

کانال اسپیرال یک نوع کانال هوا از جنس ورق گالوانیزه می باشد که در کلیه سیستم های کانال کشی تهویه مطبوع و یا سرمایش و گرمایش قابل استفاده است. این محصول در برخی پروژه های خاص که به صورت اکسپوز کار می شود از جنس استیل، آلومینیوم و حتی مس قابل سفارش است. کانال اسپیرال بسیار به لحاظ عملکرد شبیه کانال با درز طولی می باشد که البته کانال اسپیرال گالوانیزه مزایای بسیاری نسبت به این نوع کانال ها دارند که عبارتند از :

  • استحکام بیشتر به دلیل وجود درز های اسپیرال دور کانال
  • قیمت مناسب تر به دلیل آنکه کانال اسیپیرال توسط دستگاه تولید می شود اما کانال گرد با درز طولی به صورت دستی
  • طول شاخه های بلندتر تا 6 متر
  • زمان ساخت کمتر به دلیل ساخت آن با استفاده از بروز ترین و سریع ترین دستگاه کانال سازی اسپیرال 

کانال اسپیرال اکسپوز در واقع همان سیستم کانال گرد اسپیرال است که به دلیل ظاهر صنعتی و جذاب آن در بسیاری از پروژه ها به صورت اکسپوز و یا نمایان استفاده می شود. در موارد بسیاری کانال ها و اتصالات را می توان توسط رنگ های کوره ای رنگ کرد تا ظاهر خاصی داشته باشند. کانال اسپیرال ساخته شده از استیل بیشتر برای محیط های بهداشتی نظیر کلین روم ها، سرویس های بهداشتی عمومی و … استفاده می شود. زیرا آسان تمیز نمودن و همیشه عاری از آلودگی بودن آن بسیار حائز اهمیت می باشد.

خمچنین نمونه های آلومینیوم از کانال اسپیرال اکسپوز نیز برای محیط هایی با درصد رطوبت بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی موارد کانال کشی در فضای خارجی و در محیط های مرطوب انجام می پذیرد. از این رو نیاز است تا از لوله اسپیرال و اتصالاتی کانال اسپیرال ساخته شده از آلومینیوم استفاده گردد تا در برابر تاثیرات جوی استحکام و مقاومت بیشتری داشته باشد.

در رابطه با ساختار کانال گرد اسپیرال اکسپوز لازم به ذکر است که بر خلاف سطح خارجی این کانال که دارای برآمدگی هایی شیار مانند می باشد؛ سطح داخلی آن کاملا صاف و یکدست است. صیقلی بود جداره داخلی کانال اسپیرال موجب می گردد تا کمترین اصطکاکی در هنگام عبور جریان هوا در داخل کانال اتفاق نیفتد. از سوی دیگر صاف بودن سطح آن از انباشتن هرگونه آلودگی باکتریایی و قارچی ممانعت به عمل می آورد. که این موضوع می تواند بر قیمت کانال گرد نیز موثر باشد.

وجود برجستگی هایی بر روی سطح خارجی کانال اسپیرال با گام های منظم و متوالی که شکلی سینوسی دارند، نه تنها خللی در عملکرد آن ایجاد نمی کنند؛ بلکه موجب افزایش استحکام آن در برابر ضربات فیزیکی و … می گردد.

شکل گرد کانال اسپیرال موجب می گردد تا در هنگام انتقال هوا کمترین اصطکاک به وجود بیاید. بنابراین افت شار و همچنین هدررفت انرژی بسیار کاهش می یابد و در برخی موارد به صفر نیز می رسد.

از سوی دیگر این شکل از کانال هوا فلزی در مقایسه با کانال چهارگوش بسیار مقرون به صرفه تر می باشند. زیرا برای نصب کانال اسپیرال اکسپوز به اتصالات کمتری نیاز است و با توجه به سبک بودن آن نصب و جانمایی آن نیز بسیار آسان و با سرعت بیشتری صورت می گیرد.

البته برای خطوط انتقال هوا به صورت اکسپوز از نمونه هایی دیگری از کانال ها نیز می توان استفاده نمود. نمونه های از کانال فلکسیبل یا لوله خرطومی که این مدل از داکت فلکسیبل نیز به دلیل انعطاف پذیر بودن، نصب سریع و آسان و همچنین وجود عایق در لایه های میانی آن و عدم تغییر ظاهر آن برای عایق کاری بسیار طرفدار دارد. و همین موضوع موجب می گردد تا در کاربرد های بسیار زیادی از کانال کشی داکت اسپیلت و کانال کشی تهویه مطبوع از کانال فلکسیبل عایق دار با عایق الاستومری و انواع دیگر کانال فلکسیبل استفاده شود. اما بدیهی است که کانال اسپیرال مقاومت و استحکام بیشتری دارد.کانال اسپیرال نیز کاربرد هایی فرراوانی را شاکل می شود. به عنوان مثال از کانال اسپیرال اکسپوز می توان به صورت روکار در موارد زیر استفاده نمود که هم عمل انتقال هوا و مواد به راحتی صورت می گیرد و هم زیبایی ظاهری آن می تواند موجب بهبود جلوه بصری محیط مورد نظر گردد.

  • سالن های ورزشی و استادیوم ها
  • بیمارستان ها و مجتمع های درمانی
  • سرویس های بهداشتی عمومی
  • آشپزخانه های صنعتی
  • سوله های صنعتی
  • برخی کارگاه های تولیدی و کارخانه های صنعتی
  • برخی مکان های ادرای و تجاری مدرن
  • تونل ها
  • فرودگاه ها و سالن های انتظار
  • پایانه های مسافربری
  • پارکینگ های طبقاتی اتومبیل در مجتمع های مسکونی بزرگ، مجتمع های تجاری و …

استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز کمک می کند تا در کنار به روز کردن سیستم کانال کشی و انتقال هوای مطبوع، محیط جلوه و ظاهری زیباتر پیدا کند. زیرا امروزه از کانال های اسپیرال به عنوان یک عنصر معماری در دکوراسیون و طراحی معماری داخلی استفاده می گردد. به این ترتیب علاوه بر کیفیت بالای کانال کشی و هوا رسانی، می توان بر بهبود جلوه ظاهری محیط داخلی نیز افزود.

کانال اسپیرال اکسپوز نسبت به کانال های چهارگوش ظاهری زیباتر و کارایی و عملکرد عالی تری دارند. و به راحتی می تواند محیط یک رستوران را یک کافی شاپ را مدرن و زیباتر نماید. در کنار ظاهر زیبایی که کانال اسپیرال اکسپوز به محیط می بخشد، با درزهای مارپیچی و برجستگی های سطحی که دارد، ساختار محکمی پیدا می کند که می تواند از نشت هوا و افت فشار جلوگیری به عمل آورد. علاوه بر آن این شکل گرد کانال اسپیرال اکسپوز موجب می گردد تا صدای تولید شده در هنگام عبور هوا از داخل کانال به کمترین میزان خود برسد و این یکی از بزرگترین امتیازات این کانال به ویژه در محیط های رستورانی محسوب می شود. به همین دلیل بر شمار استفاده کنندگان این کانال روز به روز افزوده می گردد.

با استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز برای کانال کشی سیستم تهویه مطبوع یک رستوران می توان به افزایش راندمان و همچنین بهره وری بیشتر در فضا کمک شایان توجهی نمود. چرا که راه اندازی یک رستوران و یا یک کافی شاپ در ابتدا هزینه های بالایی را در بر می گیرد؛ اما با انتخاب محصولی درست برای سیستم تاسیساتی و تهویه محیط می توان هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری تجهیزات را کاهش داد.

علاوه بر آن انتخاب کانال اسپیرال اکسپوز فارغ از قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه ، موجب می گردد تا هزینه های نصب و جانمایی کانال نیز کاهش یابد. از سوی دیگر عملکرد بسیار خوب کانال اسپیرال اکسپوز در کاهش مصرف انرژی را نمی توان نادیده گرفت.

بنابراین با توجه به تمام نکات بیان شده در رابطه با مزایای منحصر به فرد می توان به این نتیجه رسید که استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز برای رستوران ها و .. بهترین و به صرفه ترین انتخاب می باشد.

در واقع کانال اسپیرال اکسپوز می تواند یک راه عالی برای بهبود روند جذب مشتری برای رستوران ها به شمار رود. رستوران هایی را تصور کنید که برای سیستم تهویه فضا از کانال های چهارگوش و دریچه بزرگ چهارگوش به جای دریچه گرد مدرن استفاده می نمایند، و برای جلوه بهتر روی کل سیستم کانال کشی را با سقف کاذب می پوشانند. در مقابل رستورانی را در نظر بگیرید که با استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز هم به عالی ترین صورت ممکن عمل انتقال هوا و تهویه را انجام می دهد و هم فضایی مدرن و دلچسب جهت سرو غذا برای مشتریان خود مهیا نموده است.

کانال اسپیرال اکسپوز را برای جلوه بیشتر در رنگ های متنوعی تولید می کنند. این کانال با استفاده از رنگ های پودری الکترواستاتیک رنگ آمیزی و برای تثبیت بیشتر در کوره قرار می گیرد. استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز رنگی که در تناسب با فضا و دکوراسیون باشد، می تواند جلوه زیباتری به رستوران شما ببخشد. علاوه بر رستوران ها، کافی شاپ ها، سالن های غذاخوری و … از کانال اسپیرال اکسپوز می توان در برخی محیط های مدرن اداری و تجاری نیز استفاده نمود.

استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز در محیط های اداری مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد که از میان آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کیفیت هوای بسیار بالا : با استفاده از کانال اسپیرال اکسپوز در محیط های اداری می توان سطح سلامت افراد و کارمندان را افزایش داد. چرا که یک سیستم تهویه مطبوع به گردش هوای سالم و تازه در محیط و کاهش آلودگی و گرد و غبار منجر می گردد.
  • آلودگی صوتی کمتر : به دلیل اینکه کانال اسپیرال اکسپوز به تجهیزات و اتصالات کمتری برای نصب نیاز دارد و همچنین به دلیل شکل ظاهری و سطح داخلی صیقلی این کانال، انتقال هوا با صدای کمتری صورت می گیرد. که این امر به داشتن محیطی با آرامش و آسایش بیشتر جهت تمرکز کارمندان را فراهم می آورد.
  • هزینه نصب پایین تر : سبک بودن کانال اسپیرال اکسپوز و استفاده از اتصالات کمتر موجب کاهش هزینه های کلی پروژه می گردد.
  • کاهش مصرف انرژی : به دلیل ساختار منحصر به فرد و شکل ظاهری کانال اسپیرال اکسپوز و اتصال محکم در درزها، نشت هوایی در استفاده از این کانال به شدت کاهش می یابد و در نتیجه هزینه های مربوط به آب و برق و گاز سیستم های سرمایشی و گرمایشی به حداقل می رسد.
  • زیبایی ظاهری بیشتر : کانال اسپیرال اکسپوز در مقایسه با سایر کانال های فلزی نظیر کانال چهارگوش فضای کمتری را اشغال می کند و از سوی دیگر به عنوان یکی از المان های معماری داخلی می تواند نقش قابل توجهی در افزایش و بهبود جلوه بصری محیط مورد نظر داشته باشد.
کانال اسپیرال چیست؟

کانال اسپیرال چیست؟

در پاسخ به این سوال که کانال اسپیرال چیست? What is Spiral Airduct باید بیان داشت که این نوع از کانال های هوا سریع ترین و مقرون به صرفه ترین نمونه های کانال های فلزی می باشند که امروزه به بازار مصرف عرضه می گردد. و امروزه پرکاربردترین زمینه استفاده از آن سیستم های تهویه مطبوع، سیستم داکت اسپیلیت و کانال کشی های مربوط به دستگاه های هواساز در انواع محیط های مسکونی و اداری تا صنعتی و کارگاهی می باشد.

در واقع برای پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست می تواند هم به توضیح ویژگی های مربوط به این کانال اشاره داشت و هم به زمینه های متعدد کاربرد آن پرداخت. اگر که با این محصول آشنایی دارید جهت خرید به صفحه کانال اسپیرال گالوانیزه مراجعه کنید.

ویژگی های کانال اسپیرال

از ویژگی های کانال اسپیرال سطح مقطع گرد لوله های هوا می باشد که در مقایسه با کانال های چهارگوش نتایج قابل قبول تری را ارائه می دهند. بنابراین برای پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست بهتر است در ابتدا به مزیت هایی که نسبت به کانال چهارگوش دارد بپردازیم تا از این جهت خصیصه های آن قابل درک تر بنماید.

با توجه به سطح مقطع گرد و حالت استوانه ای کانال های اسپیرال ، در هنگام عبور هوا از داخل این لوله ها سرو صدای کمتری تولید می شود. زیرا ارتعاش آن کمتر می باشد و همین موضوع به عنوان مزیت اصلی لوله های گرد نسبت به کانال های چهارگوش به حساب می آید.بنابراین در ادامه پاسخ به کانال اسپیرال چیست می توان به سطح مقطع گرد آن نیز اشاره نمود که موجب می گردد از این نوع از کانال ها علاوه بر انتقال هوا برای انتقال مواد دیگری هم چون مایعات و مواد روغنی و هم چنین ذرات بسیار ریز و کوچک جامد نیز استفاده گردد. در ادامه پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست  باید بیان داشت که همین حالت گرد و بدون گوشه بودن کانال اسپیرال موجب می گردد تا از تجمع مواد در زوایا و گوشه های آن ممانعت به عمل بیاید. این درحالیست که در رابطه با کانال های چهارگوش امکان انتقال مواد وجود نخواهد داشت زیرا تجمع این مواد در گوشه های آن باعث رشد باکتری و به وجود آمدن آلودگی های بسیاری می گردد.

برای درک بهتر این سوال که کانال اسپیرال چیست ؛ می بایست به بررسی مدل های متفاوت این کانال بپردازیم. ساخت کانال های اسپیرال از ورقه های فلزی از جنس فولاد گالوانیزه ، استیل و یا آلومینیوم ساخته می شود. شاید بهترین پاسخ برای سوال کانال اسپیرال چیست ، شرح دقیق جنس این کانال باشد. کانال اسپیرال گالوانیزه یا همان لوله اسپیرال گالوانیزه مصارف عمومی تری نسبت به سایر نمونه های استیل و آلومینیومی دارند و در بسیاری از پروژه ها کاربرد های گسترده ای را پوشش می دهند. اما در رابطه با نمونه های استیل و آلومینیوم به این صورت است که با توجه به شرایط خاص هر پروژه از این نوع از نمونه های کانال اسپیرال استفاده می شود. همچنین کانال های اسپیرال در دو دسته ی دیگه با عنوان های کانال اسپیرال اکسپوز و کانال اسپیرال معمولی دسته بندی میشوند.

در این حالت پاسخ به کانال اسپیرال چیست کاملا وابسته به زمینه کاربرد آن دارد. به عبارت دیگر این هدف پروژه و شرایط خاص آن است که نوع کانال اسپیرال را تعیین می نماید. به عنوان مثال از کانال های اسپیرال ساخته شده از جنس ورقه های استیل بیشتر در مکان هایی استفاده می شود که لازم است نکات بهداشتی و پروتکل ها تا میزا زیادی رعایت شود. به این منظور نیز از کانال هایی از جنس استیل بهره می برند تا بتوانند آن ها را از هر نوع از آلودگی موجود در فضا مصون نگه دارند. از سوی دیگر برای پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست  می توان نوع دیگری از انواع کانال اسپیرال را معرفی نمود که در محیط هایی با درصد رطوبت بالا مورد استفاده قرار می گیرد. در این حالت جواب سوال کانال اسپیرال چیست ؛ می تواند یک کانال گرد آلومینیومی باشد، که برای جلوگیری از آسیب های ناشی از زنگ زدگی و اکسید شدن در محیط های مرطوب به کار برده می شود. تا این درصد از رطوبت هوا خللی در عملکرد کلی کانال های اسپیرال ایجاد نکند.

در واقع سوال کانال اسپیرال چیست را می توان از منظر های متفاوت مورد بررسی قرار داد. ذکر ویژگی های خاص و منحصر به فرد کانال های اسپیرال موجب می گردد تا بتوان پاسخ مناسب تری برای این سوال داشت. از جمله مهم ترین مزیت های این کانال هوا روش تولید خاص آن می باشد که از صفر تا صد به صورت دستگاهی و ماشینی می باشد. و در کمترین زمان ممکن می توان تعداد زیادی از شاخه های کانال اسپیرال را در سایز و ابعاد متفاوت تولید نمود. برای پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست باید به این نکته اشاره کرد که این کانال نسل جدیدی از کانال های فلزی هوا می باشد که می توان آن را در طول و قطر های دلخواه و بر اساس نیاز مشتری تولید و نگهداری نمود.

مزیت های کانال اسپیرال چیست؟

کانال اسپیرال چیست

اشاره به سادگی نصب کانال های اسپیرال و هم چنین سرعت بالای به دلیل استفاده از تعداد کمتری از قطعات و اتصالات کانال اسپیرال مربوط به کانال کشی موجب می گردد تا این کانال روز به روز به محبوبیت بیشتری در میان کارفرمایان و صاحبان پروژه های صنعتی برسد؛ که خود جواب روشنی برای موضوع کانال اسپیرال چیست می باشد.

از سوی دیگر ظاهر زیبا و بسیار شکیل این کانال در کنار کیفیت بسیار بالای آن موجب می گردد تا از کانال های اسپیرال برای طراحی های داخلی به عنوان یک المان معماری نیز استفاده گردد. تمامی این موارد به درک موضوع کانال اسپیرال چیست بسیار کمک می کند. زیرا می توان در کنار چیستی به کاربرد های بی شمار آن نیز پی برد.

شاید صریح ترین پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست اشاره به وظیفه اصلی و اساسی آن در زمینه سیستم تهویه مطبوع باشد. به این صورت که با استفاده از کانال های اسپیرال می توان در کانال کشی های مربوط به ساختمان ها هوای تازه که تغییراتی از لحاظ دما و رطوبت بر روی آن اعمال شده را به داخل محیط وارد می کنند و در مقابل هوای در حال چرخش در محیط را به محیط خارج هدایت می کنند. این می تواند یک جواب روشن به کانال اسپیرال چیست ، باشد تا بتوان نقش بسیار مهم آن را برای انتقال و جا به جایی هوا در میان فضا و پخش آن در فضا را به درستی درک کرد.

علاوه بر بیان ویژگی هایی که منحصرا مربوط به کانال های اسپیرال است، برای درک بهتر موضوع کانال اسپیرال چیست می بایست به شرح و بیان مفصل قطعات و اتصالات گرد که برای کانال کشی استفاده می گردد نیز پرداخت.

زیرا توضیح در رابطه با تجهیزات جانبی و قطعات وابسته به کانال های گرد می تواند گامی باشد تا ما را به پاسخ سوال کانال اسپیرال چیست نزدیک تر می کند.

از جمله اتصالاتی که برای کانال کشی اسپیرال مورد استفاده قرار می گیرد عبارت است از :

انواع زانویی ها در مدل های متنوع 45 و 90 درجه ، انواع سه راهی و سه راهی شلواره در مدل های 45 و 90 درجه ، انواع تبدیل های گرد به گرد و یا چهارگوش به گرد ، چهار راهی ها ، درپوش ها و دریچه ها در دو نوع کلی دمپر دارد و بدون دمپر و … که همگی می تواند به رسیدن به پاسخی مناسب برای کانال اسپیرال چیست به ما کمک می کند. زیرا همگی قطعاتی هستند که جهت کارایی هر چه بهتر کانال های اسپیرال طراحی و تولید می گردند.

مورد بعدی که در رابطه با سوال کانال اسپیرال چیست می بایست حتما به آن نیز پرداخته گردد، مسئله مربوط به روش های نصب آن می باشد. که با استفاده از اتصالات و قطعات به یکی از دو روش فلنجی و یا فیتینگی صورت می پذیرد.

لازم به ذکر است روش که برای نصب کانال های اسپیرال و کانال کشی پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ کاملا مستقل از جنس لوله های اسپیرال و پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست می باشد. زیرا این دو روش برای همه مدل از کانال های اسپیرال با هر نوع جنس و ابعاد و سایز دهانه قابل اجرا می باشد. تنها موضوعی که می بایست برای آن در نظر گرفته شود شرایط کلی پروژه و هدف آن است که می تواند از جمله مهم ترین عوامل تعیین کننده باشد.

از دیگر محصولات سیستم داکت اسپیلیت میتوان به کانال فلکسیبل یا داکت فلکسیبل اشاره کرد که بسیار پرکاربرد هستن. این کانال های ساختمانی به صورت عایق شده در کارخانه نیز موجود هستن که با نام کانال فلکسیبل عایق دار شناخته شده هستن. این محصول فوق العاده با کیفیت در پروژه هایی که نیاز به سیستم عایق کاری شده هستند بسیار از نظر هزینه و زمان به صرفه هستند. علاوه بر آن میتوان به لوله خرطومی هوا ( لوله خرطومی مکنده ) اشاره کرد. همچنین محصولات جانبی از قبیل اتصالات و دریچه ها نیز از اجزای یک شبکه تهویه مطبوع هستند که از موارد آن میتوان به دریچه گرد یا چهارگوش اشاره کرد.

در نهایت باید دانست که پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست را نمی توان محدود به نوع و یا جنس خاصی از این نوع از کانال های هوا با قطر و یا ابعاد خاصی دانست. چرا که پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست در واقع توضیحاتی کامل ، روشن و شفاف درباره ویژگی های کلی لوله های اسپیرال را می طلبد تا کلیه مشتریان و کارفرمایان بتوانند با بهره گیری از این توضیحات به انتخابی دقیق و هوشمندانه متناسب با هدف و شرایط پروژه خود بپردازند. خرید اینترنتی یا خرید آنلاین در انتخاب این محصول به شما کمک خواهد کرد. ویژگی های منحصر به فردی هم چون مقرون به صرفه بودن این محصول، که در پاسخ به سوال کانال اسپیرال چیست بیان گردید موجب می گردد تا حد زیادی نظر مهندسان و فعالان در این زمینه به این محصول معطوف گردد؛ تا در پروژه های خود از مسکونی و تجاری گرفته تا پروژه های بزرگتری هم چون نمونه های صنعتی و کارگاهی و کارخانه ای از آن نهایت بهره را ببرند.

کانال اسپیرال انتقال هوا

کانال اسپیرال انتقال هوا

مروزه در هر پروژه ای که صحبت از سیستم تهویه مطبوع در میان باشد، از کانال اسپیرال انتقال هوا پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Spiral Airduct ) نیز به عنوان یکی از مهم ترین اجزای کار نام برده می شود.

زیرا کانال اسپیرال گالوانیزه ازجمله مقرون به صرفه ترین کانال های فلزی در محاسبات مالی و سریع و راحت ترین کانال های هوا در نصب و پروژه های کانال کشی به شمار می رود. و در حال حاضر در زمینه صنعت تهویه مطبوع به صورت گسترده به کار برده می شود و استفاده از آن به طور روزافزون در حال افزایش می باشد.

زیبایی ظاهری و جلوه جذاب بصری  کانال اسپیرال انتقال هوا در کنار کیفیت بسیار بالا و مطلوب آن موجب گردیده است تا در هنگام کار در زمینه کانال کشی بویژه سیستم ها تهویه مطبوع در پروژه های مسکونی تا پروژه های بلندمرتبه صنعتی و کارخانه ای همواره کانال اسپیرال هوا اولین و بهترین کانال اسپیرال برای انتخاب باشد.

کانال اسپیرال از ورق های گالوانیزه ، ورق های آلومینیوم ( محیط های مرطوب ) و استیل ( محیط های بهداشتی ) ساخته می شود.

قطر استاندار مقطع دایره ای کانال اسپیرال انتقال هوا حداقل 100 میلی متر و حداکثر 2500 میلی متر می باشد. که همین تنوع سایز موجب می گردد تا بتوان از این نوع از کانال های انتقال هوا در بسیار از پروژه های کوچک تا بزرگ ، صنعتی و غیر صنعتی استفاده نمود.

کانال اسپیرال انتقال هوا معمولا در طول های استاندارد 3 متری ( شاخه های 3 متری ) تولید و عرضه می گردد. اما به طور کلی این کانال ها را می توان از طول 0.5 متر تا 6 متر تولید کرد. که برحسب نیاز هر پروژه و فراخور ویژگی ها و خصیصه های مربوط به طرح کانال کشی مورد استفاده قرار می گیرد.

گذشته از قطر سطح مقطع و طول کانال اسپیرال انتقال هوا، ضخامت این نوع از کانال ها نیز برای مصارف گوناگون، متفاوت می باشد. به صورت عمده کانال های اسپیرال از ورق هایی با ضخامت 0.6 ، 0.8 ، 1 میلی متر و در برخی موارد نیز بالای 1 میلی متر در ضخامت های 1.25 و 1.5 میلی متر تولید می گردد. استفاده از هر ضخامت کانال انتقال هوا کاملا و منحصرا وابسته به نوع پروژه و کاربری آن و هم چنین مواد عبوری از داخل کانال می باشد.

اتصالات کانال اسپیرال انتقل هوا

کلیه اتصالات قابل استفاده برای نصب کانال اسپیرال انتقال هوا همچون انواع سه راهی ، زانویی ، تبدیل ها ، دریچه ها و … نیز قابلیت ساخت با ورق های ضخامت مختلف را دارند. به عبارت دیگر همه اتصالات که برای کانال اسپیرال مورد استفاده قرار می گیرد، می بایست مانند خود کانال از ضخامت مشابهی از ورق ها ساخته شده باشد.

ساختار کانال اسپیرال انتقال هوا به گونه ای می باشد که سطح داخی کاملا صاف و مسطحی دارد که این موضوع خود به کاهش اصطکاک هوای عبوری از کانال کمک شایان توجهی می نماید. اما در مقابل سطح خارجی این کانال دارای درز های مارپیچ مانندی می باشد. این برآمدگی ها و خطوط روی کانال اسپیرال در نتیجه نحوه تولید این کانال به وجود می آید که خود نیز عاملی برای استحکام بیشتر کانال اسپیرال می باشد. و همین مورد سبب می گردد تا از کانال هوا در پروژه هایی که به مقاومت بیشتری نیاز است، استفاده گردد.

علاوه بر استحکام بالا، هوابندی مناسبی که در روند ایجاد این درز ها اتفاق می افتد موجب می گردد تا افت فشار کمتری در هنگام عبور هوا از کانال اسپیرال انتقال هوا داشته باشیم و میزان نشتی هوا به کمترین میزان خود می رسد. که این موضوع خود به تنهایی موجب می گردد تا سهم قابل توجهی از اصطکاک هوای داخل کانال کاسته شود.

از طرفی نیز می توان با ایجاد خطوطی بیشتر در بدنه و سطح خارجی کانال اسپیرال انتقال هوا، استحکام بیشتری به آن بخشید. در این صورت تولید این نوع از کانال های اسپیرال نسبت به سایر مدل های مشابه که با درز طولی بر سطح خارجی ساخته می شوند و یا حتی نسبت به کانال های چهارگوش با ضخامت کمتر و سبکتر؛ کاملا مقرون به صرفه می باشند. ایجاد درز های بیشتر بر روی سطح خارجی کانال منجر به تولید نوع خاصی از کانال اسپیرال می گردد که اصطلاحا با نام کانال اسپیرال رخ دار شناخته می گردد.

وجود این درز های اضافی و یا به اصطلاح بر امدگی های اضافی در درز های موجود بر سطح لوله اسپیرال هوا موجب می گردد تا استحکام این کانال تا حد قابل توجهی افزایش یابد و این یکی از دلیل هایی است که می توان این کانال را در طول های بلند تری تولید و در بازار عرضه نمود. در واقع با وجود این درز های اضافی قدرت تحمل کانال هوا افزایش می یابد و همین موضوع آن را به بهترین انتخاب جهت استفاده در پروژه های سنگین تبدیل می کند.

کانال اسپیرال انتقال هوا

کاربرد کانال اسپیرال انتقال هوا

کانال اسپیرال انتقال هوا در همه کارخانه ها و کارگاه های صنعتی، سالن های ورزشی ، ساختمان های بلند مرتبه و مجتمع های مسکونی و هر سازه و پروژه بزرگی که در آن از سیستم تهویه مطبوع استفاده می گردد؛ کاربرد دارد. زیرا امروزه این نوع از کانال اسپیرال به یکی از اساسی ترین اجزای سیستم های تهویه مطبوع بدل شده است.

دلیل استفاده بیش از پیش از کانال اسپیرال گالوانیزه و جایگزینی آن با کانال های چهارگوش با سطح مقطع مربعی و مستطیل در بسیاری از پروژه ها، در واقع مزیت ها و خصوصیات منحصر به فرد و بسیار زیاد این کانال می باشد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

مزیت های کانال اسپیرال

اولین موردی که در مورد کانال اسپیرال انتقال هوا جلب توجه می کند، همان ظاهر زیبا و نمای خوبی است که در معرض دید قرار می گیرد و به عنوان اولین دلیل محبوبیت این مدل از کانال ها مطرح می گردد. این جذابیت بصری تا حدی است که در بسیاری پروژه ها معماران و طراحان داخل از کانال اسپیرال به عنوان یک المان در دکوراسیون داخلی بهره می برند. یکی از عواملی که بر زیبایی این نوع از کانال ها تاثیر زیادی می گذارد همان قابلیت رنگ آمیزی این کانال ها می باشد که محبوبیت آن را دوچندان می کند.

رنگ آمیزی کانال اسپیرال انتقال هوا با استفاده از رنگ های پودری استاتیکی صورت می گیرد. ابتدا سطح کانال با یک نوع از اسید با فرمولی خاص شست و شو داده می شود سپس با رنگ پودری استاتیکی رنگ آمیزی و روانه کوره می شود تا رنگ آن تثبیت گردد.

یکی دیگر از مهمترین مزایای استفاده از کانال اسپیرال انتقال هوا، مقرون به صرفه بودن نصب آن می باشد. به دلیل ساختار خاص و مقطع دایره ای این نوع از کانال های هوا، نصب آن بسیار آسان و با تجهیزات کمتری نسبت به سایر کانال ها صورت می گیرد. میزان تجهیزاتی که برای نصب کانال اسپیرال استفاده می گردد تا حدود 30 درصد از تجهیزاتی که برای نصب کانال چهارگوش استفاده می گردد، کمتر می باشد. که این خود تا حد بسیار زیادی موجب کاهش هزینه های نصب و در نهایت مقرون به صرفه بودن پروژه می شود.

ساختار کانال اسپیرال علاوه بر کاهش تعداد تجهیزات نصب موجب می گردد تا بتوان به راحتی این کانال را از میان تجهیزات و یا از گوشه های یک سازه با کادر بندی عبور داده و به بهترین نحو کانال کشی نمود. که این موضوع هم زیبایی بصری و هم سهولت در نصب را به دنبال دارد.

یکی دیگر از عواملی که موجب سهولت در نصب کانال اسپیرال انتقال هوا می گردد، نصب سریع اتصالات به کانال و یا اتصالات به یکدیگر می باشد که در کمترین زمان با سرعت بالایی امکان پذیر است.

لازم به ذکر است که کانال اسپیرال انتقال هوا قابلیت پیش تولید و آماده شدن از قبل را دارد و همین موضوع سبب می گردد تا کلیه سفارشات در کوتاهترین زمان ممکن آماده و ارسال گردد. از سوی دیگر این مزیت کانال اسپیرال موجب می گردد تا بتوان آن را به راحتی حمل و یا انبار نمود.

عایق سازی کانال اسپیرال

عایق کاری کانال های اسپیرال نیز بحث بسیار مهمی است که به ویژه در پروژه هایی که کانال کشی در محیط های خارجی صورت می پذیرد، می بایست مورد توجه قرار بگیرد. کانال اسپیرال انتقال هوا را می توان با عایق الاستومری عایق بندی نمود که در این صورت کانال هوا هم در برابر برودت و حرارت و هم ضربات فیزیکی مقاوم تر می گردد. عایق های الاستومری در برابر صوت هم می توانند به عنوان یک عایق به خوبی عمل کنند. بنابراین میزان صدای تولید شده ناشی از عبور هوا از داخل این کانال ها تا حد بسیار زیادی کاهش می یابد. البته میزان صدای تولیدی در کانال اسپیرال بسیار کمتر از صدای ناشی از عبور جریان در کانال های چهارگوش می باشد که این مسئله تا حد زیادی به دلیل گوشه دار بودن کانال مربامکان سفارش اجزای استاندارد و متفاوت، مناسب کانال اسپیرال انتقال هوا موجب می گردد تا بتوان به راحتی از این کانال در اکثر پروژه ها به راحتی استفاده نمود. درواقع همین قابلیت سفارشی بودن کانال های اسپیرال است که موجب می گردد تا از این کانال ها برای هر نوع پروژه ای به فراخور هدف خاص و ویژگی های آن پروژه استفاده نمود و بهترین نتیجه را انتظار داشت. برای خرید آنلاین و یا خرید اینترنتی کانال انتقال هوا در تمامی شهر های ایران ( تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز و … ) میتوانید با شماره تلفن ما تماس بگیرید. همچنین میتوانید لیست قیمت کانال اسپیرال انتقال هوا همچنین از دیگر محصولات سیستم داکت اسپیلیت از جمله لوله خرطومی هوا ( لوله خرطومی مکنده )، کانال فلکسیبل، کانال فلکسیبل عایق دار، داکت فلکسیبل و انواع دریچه ( دریچه گرد و دریچه چهارگوش ) دیدن فرمایید.

کانال گرد اسپیرال

کانال گرد اسپیرال

امروزه با گسترش تکنولوژی و استفاده بیشتر از ابزارهای پیشرفته و مدرن، کانال های اسپیرال گالوانیزه به عضوی جدا ناپذیر در صنعت  تبدیل شده است. و استفاده از کانال گرد اسپیرال  در مکان های مسکونی گرفته تا مکان های عمومی و صنایع متفاوت همچون خودروسازی، صنایع تولیدی و … رو به افزایش می باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه و اتصالات و تجهیزات مربوط به آن از جمله مهم ترین و اساسی ترین اجزای مکانیکی یک سیستم تهویه مطبوع به شمار می رود. این نوع از کانال های فلزی در کانال کشی جهت انتقال هوا در سیستم های تهویه هوای مطبوع کاربرد دارند..

استفاده از کانال گرد اسپیرال موجب می گردد تا هم در زمان و هم در هزینه های کلی پروژه مربوط به کانال کشی، صرفه جویی گردد. و به این ترتیب است که روز به روز بر شمار استفاده کنندگان این کانال افزوده می گردد.

امروزه از کانال ها و لوله های بسیار زیادی برای انتقال هوا و همچنین مواد در صنایع مختلف استفاده می گردد. بیشتر این کانال ها دارای سطح مقطع گرد می باشند. از میان آن ها می توان به داکت فلکسیبل یا همان لوله خرطومی هوا، داکت اسپیلت ، لوله خرطومی مکنده و نمونه های دیگری از کانال فلکسیبل اشاره نمود. اما لوله اسپیرال یا همان کانال گرد اسپیرال از تمامی این نمونه ها پر کاربرد تر می باشد.

کانال گرد اسپیرال در جنس های مختلفی ساخته و تولید می گردد. اولین و پرمصرف ترین جنس آن، فولاد گالوانیزه می باشد که عمومی ترین نمونه کانال گرد اسپیرال به شمار می رود و در صنایع مختلفی چون ساختمان سازی، سد سازی، خودروسازی و .. کاربرد های بسیاری دارد.

نمون دیگر آن ساخته شده از ورقه های آلومینیومی می باشد. این نوع از کانال گرد مناسب مکان هایی می باشد که در معرض رطوبت زیادی قرار دارند.

به عنوان مثال مناطق شمالی و یا جنوبی کشور در بسیاری از صنایع مانند صنایع نفت و پتروشیمی و همچنین در کارخانه های تولیدی و کارگاه های صنعتی، از این مدل از کانال اسپیرال استفاده می شود.

به این ترتیب می توان از آسیب های احتمالی ناشی از رطوبت هوا و نم زدگی لوله ها، جلوگیری به عمل آورد و عملکرد عالی کانال اسپیرال را تضمین نمود.

مدل دیگری از کانال گرد اسپیرال نیز وجود دارد که از جنس ورق استیل ساخته می گردد. این کانال بیشتر جهت استفاده ر مکان های بهداشتی که مسئله استریل بودن تمام سطوح یک امر ضروری است؛ کاربرد دارد.

مکان های مانند آزمایشگاه ها، اتاق های پاک، سالن های غذاخوری، آشپزخانه ها و … همه و همه از نمونه های استفاده از کانال اسپیرال ساخته شده از استیل به شمار می روند.

کانال گرد اسپیرال در سایز های متنوعی نیز تولید می گردد. قطر این کانال در بازه ای بین 100 میلی متر تا حدود 2500 میلی متر قرار می گیرد.

علاوه بر تنوع در قطر دهانه این کانال، باید توجه داشت کانال اسپیرال را در ضخامت های متفاوت نیز تولید می کنند. ضخامت ورق کانال اسپیرال معمولا 0.6 ، 0.8 ، 1 و 1.25 میلی متر می باشد.

کانال گرد اسپیرال به صورت شاخه های 0.5 تا 6 متری به بازار عرضه می گردد. البته در حالت استاندارد طول هر شاخه کانال گرد اسپیرال 3 متر می باشد که بنا به درخواست مشتری و بر اساس ویژگی و شرایط هر پروژه می توان آن را در طول شاخه های بلند تر و یا کوتاه تر تولید نمود.

سطح داخلی کانال گرد اسپیرال کاملا صاف و یکدست می باشد. این در حالی است که جداره خارجی آن به دلیل شیوه ساخت منحصر به فردی که دارد؛ دارای برآمدگی هایی می باشد.

برآمدگی هایی با گام های متوالی و منظم که این موضوع خود سبب می شود تا استحکام کانال گرد اسپیرال تا حد قابل توجهی افزایش یابد. و در برابر ضربات فیزیکی که ممکن است در هنگان نصب و یا حمل آن رخ دهد؛ مقاوم تر می گردد.

صاف و یکدست بودن سطح داخلی کانال گرد اسپیرال موجب می گردد تا بتوان به سادگی از انباشتگی و جمع شدن هرگونه باکتری و آلودگی جلوگیری به عمل آورد.

این موضوع باعث می شود تا در مواردی که از کانال گرد اسپیرال برای انتقال مواد روغنی و نفتی ( به عنوان مثال در صنایع پتروشیمیایی و … )، کوچکترین خللی در نحوه عملکرد این کانال گرد به وجود نیاید.

از طرفی اصطکاک به وجود آمده در درون کانال گرد اسپیرال نیز به حداقل و نزدیک صفر می رسد. بنابراین انتقال هوا در درون آن با کیفیت هرچه بیشتر صورت می گیرد.

کانال گرد اسپیرال

نحوه ساخت و تولید کانال اسپیرال

همانطور که از نام این کانال مشخص است، اسپیرال به معنای مارپیچ و دوران داده شده می باشد. نحوه ساخت کانال گرد اسپیرال نیز دقیقا به همین صورت می باشد.

در واقع در روند ساخت کانال اسپیرال، ورقی که قرار است کانال اسپیرال از آن ساخته شود را حول محوری گرد، دوران می دهند تا به یک شکل مارپیچی در می آید. د راین هنگام لبه های ورق که در کنار هم قرار می گیرند، با یک روش به نام دوخت پرسی به یکدیگر متصل می گردد.

این تکنولوژی ساخت کانال اسپیرال موجب می گردد تا درزهای دورانی و مارپیچی در سطح خارجی آن ایجاد گردد، و همانطور که گفته شد این درزهای ایجاد شده بر روی کانال گرد اسپیرال موجب می گردد تا استحکام آن افزایش یابد.

البته در بسیاری موارد برای افزایش استحکام کانال گرد اسپیرال می توان آن را عایق کاری نیز نمود. مانند کانال فلکسیبل عایق دار که با عایق الاستومری عایق بندی می گردد. اما این امر بیششتر جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت و مقاوم سازی لوله ها وکانال ها در برابر نم زدگی و نفوذ آب می باشد.

لازم به ذکر است که درز های ایجاد شده بر روی کانال اسپیرال می تواند هوابندی مناسبی را نتیجه دهد که این امر از نشتی تا حد بسیار زیادی می کاهد و موجب می شود تا افت فشار در داخل کانال اسپیرال به حداقل میزان خود برسد.

از سوی دیگر این برجستگی هایی که بر روی کانال گرد اسپیرال وجود دارد، زیبایی ظاهری آن را اضافه می کند. تا جایی که می توان از آن به عنوان کانال اسپیرال اکسپوز استفاده نمود.

در واقع از این کانال می توان به عنوان یکی از المان های معماری در طراحی داخلی و دکوراسیون بهره برد.

امروزه در بسیاری از رستوران ها و سالن های مدرن از کانال گرد اسپیرال به صورت اکسپوز و روکار استفاده می کنند و این امر می تواند زیبایی و جلوه بصری محیط را تا میزان قابل توجهی افزایش دهد.

کانال گرد اسپیرال را نیز می توان در رنگ های متفاوت بر اساس سلیقه مشتری و شرایط پروژه تولید نمود.

برای رنگ آمیزی کانال اسپیرال از رنگ های پودری کوره ای الکترواستاتیک استفاده می گردد. و کانال را پس از رنگ در داخل کوره های مخصوصی قرار می دهند تا رنگ آن تثبیت گردد.

البته رنگ آمیزی کانال در بخش کانال سازی اسپیرال می تواند قیمت کانال اسپیرال را افزایش دهد. اما آنچه در اینجا حائز اهمیت است، قیمت کانال گرد نمی باشد. بلکه سلامت و کیفیت سیستم هوارسانی و در درجه بعدی زیبایی فضای مورد نظر است که می بایست مورد توجه قرار بگیرد.

اتصالات کانال اسپیرال گالوانیزه

اتصالات کانال گرد اسپیرال در واقع قطعاتی می باشند که در هنگام نصب کانال اسپیرال مورد استفاده قرار می گیرند و وظیفه توزیع، انتقال در زوایا و تغییر مسیر داد و انتشار هوا و … را بر عهده دارند.

کلیه اتصالات کانال اسپیرال با توجه به شرایط پروژه و کاربرد مورد نظر از جنس های مختلفی تهیه می گردد.

البته می بایست به این نکته توجه داشت که جنس ورقی که اتصالات از آن ساخته شده است و سایز آن ها هماهنگ و متناسب با کانال گرد اسپیرال باشد.اتصالات اسپیرال انواع مختلفی را شامل می شود که از میان آن های می توان به مواردی زیر اشاره نمود :

  • گسکت
  • رابط
  • فلنج
  • سه راه شلواره ها در انواع سه راه شلواره مستقیم، سه راه شلواره 45 و 90 درجه
  • سه راهی ها در انواع 45 و 90 درجه
  • سه راهی تبدیل ها در انواع 45 و 90 درجه
  • تبدیل ها در انواع گرد به گرد و چهارگوش به گرد
  • زانویی ها در انواع 45 و 90 درجه
  • کلاهک ها در انواع کلاهک آلمانی، کلاهک چینی و کلاهک اچ گرد
  • انواع درپوش و دریچه گرد و دریچه چهارگوش
  • چهار راه ها در انواع 45 و 90 درجه
  • چهار راه تبدیل ها در انواع 45 و 90 درجه
  • زانویی S  شکل و…

 و تولیدکنندگان کانال اسپیرال در سراسر کشور در شهرهای بزرگ صنعتی همچون کانال اسپیرال اصفهان ، کانال اسپیرال مشهد ، شیراز ، تبریز ، اهواز و تهران آماده پذیرش سفارش انواع کانال اسپیرال در بهترین درجه کیفیت و خدمات می باشند.

در این میان کانال گرد اسپیرال پیشگام سپهر ( Pishgam Sepehr Round Spiral Air Duct )، با فراهم بودن امکان خرید اینترنتی و خرید آنلاین جهت دریافت لیست قیمت ، جز بهترین نمونه های کانال اسپیرال در کشور به شمار می رود.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

ممنون امتیاز ثبت شد 4.6 / 5. 5

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کانال اسپیرال گالوانیزه”

شرکت پیشگام سپهر برساد

مشاوره و فروش
02186017572

09120042710