خانهاتصالات و تبدیل گالوانیزه

اتصالات و تبدیل گالوانیزه

هیچ محصولی یافت نشد.

اتصالات کانال اسپیرال

انواع اتصالات گالوانیزه

زانویی

زانویی ها را می توان با شعاع انحنا و زوایای مختلف تولید کرد. R شعاع انحنا تا خط مرکزی زانو وD قطر

دهانه زانویی می باشد و شعاع استاندارد R=1D می باشد.

زانو کانال اسپیرال

تبدیل

تبدیل ها به صورت متقارن و نامتقارن و در انواع مختلفی مانند چهارگوش به گرد، گرد به گرد و … قابل تولید می باشند.

تبدیل کانال گالوانیزه

سه راهی و سه راه تبدیل

سه راه تبدیل زمانی گفته می شود که قطر خروجی و ورودی سه راه یکسان نباشند. سه راهی های تبدیل و سه راهی ها با ویژگی های هندسی متفاوتی قابل تولید می باشند که این ویژگی ها شامل نوع و زاویه انشعاب،شرایط خروجی و ورودی می باشند.

سه راه کانال اسپیرال

چهار راهی و چهار راه تبدیل

چهارراه تبدیل هنگامی نامیده می شود که قطر خروجی و ورودی چهارراه یکسان نباشند. انواع چهارراه های تبدیل و چهارراه ها با زاویه انشعاب 45 یا 90 درجه و … قابل تولید هستند.

انشعاب های چهارراهی می توانند بصورت زاویه دار و یا متقارن باشند.

چهارراه کانال اسپیرال گالوانیزه

شلواره

شلواره ها می توانند متقارن یا نامتقارن باشند و به صورت زاویه دار یا مستقیم ( 90 و 45 و … ) ساخته می شوند.

شلواره کانال اسپیرال گالوانیزه

کلاهک

کلاهک ها دارای انواع مختلفی می باشند که پرکاربردترین مدل آنها کلاهک آلمانی می باشد.

کلاهک گالوانیزه

هود

هودها به شکل متقارن یا نامتقارن در شکل و اندازه های مختلف قابل تولید می باشند. هود دارای یک خروجی گرد می باشد که به سیستم کانال کشی متصل می گردد،این خروجی می تواند به سمت بالا، پایین یا طرفین قرار بگیرد.

هود صنعتی

قطعات سفارشی

اشکال دیگر اتصالات نیز بنا بر نیاز مشتری قابل تولید می باشند. قطعاتی مانند کلکتور، شلواره چهارگوش به گرد ، پلنیوم باکس و… همچنین ساخت اتصالات از جنس فولادی سیاه جوشی و کانال های گرد نیز امکان پذیر می باشند.

اتصالات و تبدیل گالوانیزه

رابط

رابط برای اتصال دو کانال به یکدیگر به کار می رود که از دو طرف به صورت کشویی داخل دو سر کانالها قرار گرفته و با پیچ یا پرچ بسته می شود. این رابط ها به شکل استوانه موجود می باشند.
درپوش
این قطعه برای بستن انتهای مسیر در کانال مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در مواردی به عنوان یک بالانس کننده ی انشعاب کانال نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در موردی دیگر از درپوش های دستگیره دار که دارای قابلیت جابجایی برای بازدید می باشند، در مکان هایی خاص نظیر اتاق تمییز استفاده می گردد.

فلنج

فلنج های معمولی توسط نبشی گرد شده ساخته می شوند و توسط روش آبکاری گرم به صورت گالوانیزه در می آیند. برای قطرهای کوچک چون امکان گرد کردن نبشی وجود ندارد، فلنج از ورق مسطح به صورت تخت بریده می شود که این روش را برش پلاسما می نامند.کارایی فلنج ها برای اتصال قطعات و کانال ها معمولا در قطرهای بزرگ می باشد و توسط پیچ به یکدیگر متصل می شوند و هر قطعه به صورت مستقل قابل باز و بسته شدن می باشد.

ساپورت

ساپورت ها یا همان بست آویزها از تسمه آبکاری شده به پهنای 5 ، 4 و 3 سانتیمتر تولید می شوند و در داخل دارای یک لایه نوار لاستیکی می باشند. کارایی این ساپورت ها برای نصب کانال ها به سقف یا دیوار می باشد.

کانال چهارگوش

تولید کانال های چهارگوش به روش های سنتی اینگونه است که عمده مراحل ساخت کانال و اتصالات شامل برش ورق، خم کاری، الگوهای اتصالات و سرهم کردن قطعات به صورت دستی انجام می پذیرد. این روش دارای معایبی است که شامل تغییر شکل و تلفات ناخواسته در هنگام تولید وعدم درزبندی مناسب می باشد. تولید کانال توسط ماشین آلات مدرن موجب بالا رفتن دقت ساخت و حذف معایب ذکر شده می شود در نتیجه تولید آنها با کیفیت استاندارد و بالایی خواهد بود. همچنین کانال ها و اتصالات توسط لوازم جانبی پیش ساخته و استاندارد به یکدیگر متصل می شوند که موجب ایجاد هوابندی متناسب با کیفیت استاندارد ساخت کانال می گردد.

مزایای کانال چهارگوش تولید شده توسط کارخانه:

  • کاهش بسیار زیاد زمان ساخت و تحویل قطعات
  • کاهش تلفات تولید
  • به دلیل ساخت دقیق و استاندارد، آشفتگی جریان و مقاومت کانال بسیار کاهش می یابد که موجب کاهش تلفات جریان به خصوص در اتصالات می گردد.
  • نمای زیبا
  • اتصال دقیق قطعات و نصب آسان
  • درزبندی کانال ها و اتصالات با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای ساخت کانال
  • کاهش نشتی سیستم کانال و هوابندی مناسب در محل های اتصال
دمپر برقی

دمپرهای برقی در قطرهای 10، 15 ، 20 ، 25 و 30 سانتی متر قابل تولید هستند.

این دمپرها دارای یک صفحه گرد لولایی هستند که با 90 درجه چرخش جریان هوا را قطع و وصل می کند و این دمپر ها به شکل استوانه می باشند.موتورالکتریکی این دمپرها در سیستم های کنترل اتوماتیک نیز قابل

استفاده است و با برق 220 ولت تک فاز تغذیه می شود.

دمپر دستی

دمپرهای دستی از قطر 10 تا 60 سانتی متر قابل تولید می باشند. این دمپرها دارای یک صفحه گرد لولایی می باشند که با 90 درجه چرخش جریان هوا را بصورت تدریجی کم و زیاد می کند.دمپر های دستی به شکل استوانه می باشند.

برای تقسیم هوا، تبدیل مقاطع به یکدیگر و تغیر مسیرها در سیستم های کانال کشی گالوانیزه،انواع اتصالات و انشعابات در اندازه ها و شکل های گوناگون به کار گرفته می شود که برخی ار آن ها به نمونه آورده شده است و بنا به سفارش قابل تغیر می باشد. برای اتصال کانال ها و قطعات به یکدیگر از رابط یا فلنچ و برای نصب سیستم از ساپورت های سقفی یا دیواری استفاده می شود.

اتصالات کانال اسپیرال

اتصالات کانال اسپیرال در واقع کلیه قطعات و تجهیزاتی می باشند که در هنگام نصب این نوع از کانال های فلزی، در سیستم تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می گیرد.
اتصالات کانال اسپیرال چیست؟

همانطور که می دانیم کانال های اسپیرال از جنس ورقه های گالوانیزه برای مصارف عمومی در سیستم داکت اسپیلیت، ساخته ، تولید و استفاده می گردد. این نوع از کانال اسپیرال از جمله پرفروش و پرکاربردترین انواع آن به شمار می روند. اتصالات کانال اسپیرال پیشگام سپهر یا Pishgam Sepehr Spiral Airduct Transition pieces  که برای این نوع از کانال هوا استفاده می شوند نیز می بایست از جنس فولاد گالوانیزه باشند. در این میان کانال هایی نیز وجود دارند که در نوع کلی تفاوتی به لحاظ کاربرد با کانال های اسپیرال گالوانیزه ندارند اما برای محیط هایی با درصد رطوبت بیشتر کاربرد دارند. این نوع از کانال های اسپیرال ساخته شده از آلومینیوم می باشند. و به تبع آن کلیه اتصالات کانال های اسپیرال نیز از همان جنس یعنی از ورقه های آلومینیوم ساخته و تولید می گردد. انواع دیگری از کانال های اسپیرال تولید شده از استیل نیز وجود دارد که بیشتر برای محیط های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. محیط هایی مانند کلین روم ها، آزمایشگاه ها، آشپزخانه رستوران ها و… بیشترین استفاده از این نوع از کانال و اتصالات آن ساخته شده از جنس استیل را دارند.

انواع مختلف اتصالات کانال اسپیرال

با توجه به شرایط موجود در پروژه و نوع کانال کشی که به صورت توکار و یا روکار ( اکسپوز ) می باشد؛ جهت نصب از انواع مختلفی از اتصالات و تبدیل گالوانیزه استفاده می گردد که در ادامه به آن می پردازیم.

یکی از ساده ترین، ابتدایی ترین و بهترین روش های نصب کانال اسپیرال، استفاده از قطعه ای به نام کوپلینگ و یا طوقه می باشد. روش کار با این نوع از اتصالات کانال اسپیرال به این شکل است که باید کانال اسپیرال را به عنوان مادگی در نظر گرفت و با میزان کمی تلرانس منفی می توان از طوقه های به عنوان مادگی استفاده کرد. در این حالت کوپلینگ که در داخل داکت اسپیرال قرار گرفته است؛ از بیرون با یک پیچ سرمته واشردار به کانال مورد نظر متصل می شود.

کوپلینگ های تولیدی به عنوان یکی از انواع اتصالات کانال اسپیرال ، برای اتصال سر به سر سایز های متنوع کانال اسپیرال، در دو مدل ساده و گسکت دار ساخته می گردد. نکته حائز اهمیت آن می باشد که در استفاده از کوپلینگ های گسکت دار، نشتی هوا تا حد قابل توجهی کاهش می یابد. به همین دلیل استفاده از این نوع از اتصالات کانال های اسپیرال بسیار مناسب و به صرفه می باشد. از سوی دیگر اگر در هنگام نصب از کوپلینگ و طوقه های ساده و بدون گسکت استفاده شود؛ حتما لازم است تا در انتهای کار کلیه این نقاط که از اتصالات استفاده شده است با یک نوار درزگیر آلومینیومی پوشش داده شود. به این ترتیب می توان از نشتی جریان هوا تا حد بسیار زیادی جلوگیری به عمل آورد.

اتصالات کانال اسپیرال

روش نصب اتصالات

نکته مهم دیگر در به کار گیری از کوپلینگ ها در این روش نصب آن است که می بایست ترجیحا تا قطر های 60 سانتی متر و نه بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. البته لازم به ذکر است که این نوع از اتصالات کانال اسپیرال جهت استفاده برای کانال های انتقال هوا می باشند و هرگز نمی توان از آن در نصب کانال های اسپیرالی استفاده نود که برای انتقال مواد به کار برده می شوند. زیرا به دلیل اتصال کانال اسپیرال و قطعه به صورت مادگی، امکان انباشتگی و تجمع مواد بسیار زیاد می باشد. تا جایی که می تواند کارکرد کانال و اتصالات را به کلی مختل نماید.

علاوه بر روش نصب با کوپلینگ ساده و گسکت دار ، نوع دیگری از اتصالات کانال اسپیرال تحت عنوان فلنج وجود دارد که هزینه نصب را تا حدودی افزایش می دهد. اما در مقابل استحکام و مقاومت بیشتری در سیستم کانال کشی نتیجه می دهد. بر خلاف استفاده از طوقه ها برای کانال هایی با قطر دهانه 60 سانت و کوچکتر فلنج ها به عنوان پرکاربردترین نوع از اتصالات کانال های اسپیرال ، امکان استفاده برای کانال هایی با سایز های بزرگتر را نیز فراهم می آورد.

در واقع استفاده از برخی از اتصالات کانال اسپیرال موجب می گردد تا بتوان کانال کشی سریع و راحت تری را حتی در ارتفاعات انجام داد. فلنج نیز قطعه ای می باشد که نصب کانال اسپیرال را در ارتفاعات زیاد ممکن می سازد.

باید توجه داشت که اگر از کانال های اسپیرال برای انتقال و جابه جایی موادی همچون مایعات و یا ذرات ریز جامد استفاده می گردد؛ می بایست حتما از نوع خاصی از اتصالات کانال اسپیرال در نصب کانال ها استفاده نمود. همانطور که پیش تر گفته شد برای این گونه مقاصد نمی توان از روش نصب با طوقه بهره برد. اما در مقابل اتصال با فلنج این امکان را به ما می دهد تا سطح داخلی کانال اسپیرا کاملا صاف و صیقلی باقی بماند. در واقع اتصالات کانال های اسپیرال از نوع فلنجی موجب می گردد تا جداره داخلی کانال بدون هیچ گونه برجستگی به خوبی و بدون هیچ مانعی مواد را عبور دهد.

فلنج هایی که به بازار مصرف عرضه می گردند به دو روش ساخته می شوند. فلنج هایی که از قطر دهانه 10 تا 25 سانتی متر هستند که از ورق های 3 میلی متر تولید می شوند و برش و ساخت این نوع از اتصالات کانال اسپیرال توسط دستگاه CNC پلاسما صورت می گیرد. در مقابل نوع دیگری از فلنج ها هستند که برای قطر های بالاتر مورد استفاده قرار می گیرند. در این حالت برای ساخت آن ها از نوع خاصی از تسمه های فولادی و در مواردی نیز از نبشی فابریک فولادی حدود 3 و 4 سانتی متر استفاده می شود.

نوع و سایز اتصالات کانال اسپیرال

نوع و سایز اتصالات با توجه به سایز و قطر دهانه کانال های اسپیرال تعیین می گردد. اگر برای سیستم های کانال کشی از کانال های اسپیرال با ضخامت های بالاتری استفاده گردد، لازم است تا برای بالا بردن میزان مقاومت و استحکام کلی سیستم کانال کشی اتصالات مصرفی کانال سازی اسپیرال برای آن نیز از همان ضخامت باشد تا میزان نشتی هوا نیز به حداقل و یا صفر برسد. این ضخامت اغلب در بازه 0.5 میلی متر تا حدود 1.25 میلی متر قرار می گیرد که با توجه به سایز کانال تغییر می کند.

در بسیاری موارد نیاز است تا در مسیر کانال کشی انشعاباتی به منظور تقسیم جریان هوا و یا انتقال مواد صورت گیرد و یا لازم است تا سایز کانال در بخشی از مسیر کمتر یا بیشتر گردد. در این حالت می بایست از اتصالات کانال های اسپیرال به این منظور بهره برد. در مواردی هم به منظور مدیریت جریان هوای عبوری از کانال های اسپیرال و تبدیل مقطع گرد آن لازم است تا از انواع دیگری از اتصالات کانال اسپیرال استفاده نمود.

کلیه اتصالات با استفاده از نرم افزار های طراحی قطعات مهندسی و مکانیکی و با با بهره گیری از ماشین آلات روز و تکنولوژی مدرن انجام می گیرد. به این ترتیب است که می توان قطعاتی در نهایت دقت و سرعت را بالا ترین کیفیت تولید و به بازار عرضه نمود که استفاده از آن موجب افزایش سطح کارایی و عملکرد بهتر کانال های اسپیرال نیز می گردد.

فهرست پر استفاده ترین اتصالات

پر استفاده ترین اتصالات کانال اسپیرال شامل مواردی چون زانویی ها ( در انواع 90 درجه، 45 درجه، 30 درجه )، شلواره ها ( در انواع 90 درجه و 45 درجه )، سه راهی و سه راهی تبدیل ها، انواع تبدیل های گرد به گرد و یا چهارگوش به گرد و …. می باشند.

  • زانویی اسپیرال : جهت استفاده برای ایجاد خم و پیچ در مسیر کانال کشی از این نوع از اتصالات استفاده می گردد که علاوه بر انواع 90 ، 45 و 30 درجه در مدل های 15 و 60 درجه نیز به صورت سفارشی تولید می گردد.
  • سه راه شلواره : نیز نوع دیگری از اتصالات می باشد که به آن سه راه پاچه شلوری نیز گفته می شود.
  • سه راهی و سه راهی تبدیل اسپیرال : سه راهی ها در انواع 90 ، 45 و 30 درجه تولید می گردند. اگر سایز کانال ورودی و انشعابات آن متفاوت باشد به آن سه راهی تبدیل گفته می شود.
  • چهار راهی و چهارراهی تبدیل اسپیرال : کاملا مشابه با سه راهی ها اما با این تفاوت که در آن چهار مسیر برای جریان هوا وجود دارد.
  • تبدیل گرد به گرد اسپیرال : از انواع اتصالات کانال اسپیرال که برای تغییر سایز کانال گرد مورد استفاده قرار می گیرد.
  • تبدیل چهارگوش به گرد : برای استفاده در مواقعی که نیاز تا کانال چهارگوش به کانال اسپیرال با مقطع گرد متصل شود.
  • رابط : از این قطعه جهت اتصال شاخه های مختلف کانال اسپیرال گالوانیزه و یا اتصالات کانال اسپیرال با سایز یکسان استفاده می گردد.
  • درپوش و یا ته بست : به منظور انسداد انتهای کانال های اسپیرال استفاده می شود.
  • کلکتور : ترکیبی از چند مدل از اتصالات که برای توزیع یکنواخت جریان هوای عبوری از کانال کاربرد دارد.

باید توجه داشت که در انتخاب نوع و سایز اتصالات کانال اسپیرال می بایست به گونه ای عمل شود تا همه قطعات در هماهنگی کامل با کانال های اسپیرال و هدف نهایی پروژه باشد.

علاوه بر اتصالات کانال اسپیرال در سیستم داکت اسپیلیت محصولات دیگری نیز استفاده می شوند. مثل لوله خرطومی هوا ( لوله خرطومی مکنده )، کانال فلکسیبل یا داکت فلکسیبل، عایق الاستومری، کانال فلکسیبل عایق دار، کانال کولر و انواع دریچه ( دریچه گرد و دریچه چهارگوش ) که میتوانید در فهرست محصولات ما مشخصاتشان را ببینید.

جهت دریافت لیست قیمت اتصالات کانال اسپیرال و خرید کانال اسپیرال به همراه اتصالات آن از طریق خرید اینترنتی و خرید آنلاین با شماره تلفن موجود در سایت با ما در ارتباط باشید. لازم به ذکر است قیمت این محصولات هرساله نسبت به قیمت اتحادیه کانال سازی تایین می شود. همچنین میتوانید از خدمات ما در تمامی شهرها ( تهران، اصفهان، مشهد، تبریز، شیراز، اهواز و … )  استفاده کنید.

اتصالات کانال اسپیرال

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

ممنون امتیاز ثبت شد 0 / 5. 0

شرکت پیشگام سپهر برساد

مشاوره و فروش
02186017572

09120042710